V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Ponúkame: - sušenie reziva - rozmietanie - štvorstranné hobľovanie - egalizácia - kapovanie na presné dĺžky - montáž dverí, vr. zameranie - rezanie lamina a parapetov na mieru - formátovanie plošných materiálov - formátovanie kuchynských pracovných dosiek - vyrezanie drezu - doprava v mieste zdarma - odborné ...

Špecializujeme sa na montáže všetkých typov kúpeľňových kútov, sprchových boxov, masážnych aj parných boxov. Ďalej na predaj pojazdových koliesok k sprchovému boxu či kúta, vaničiek a sprchových zásten a ďalších produktov na našom E-shope.

činnosť - vodoinštalatérske práce - rekonštrukcia kúpelní - podlahové vykurovanie. E-shop - tepelné čerpadlá - klimatizácia - boilery.

Predaj, montáž: - stavebné aj interiérové prvky - plastové okná - garážové vráta.

predaj: -materiál pre výrobu nábytku -dřevotřískové dosky, surové, laminované, dyhované -OSB dosky, preglejky stavebné, stolárske, pracovné dosky, parapety vnútorné -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -Dvere dyhované SAPELI, hladké, fóliované, protipožiarne -nábytkové kovania ...

predaj: - kompletné strešné systémy vrátane doplnkov, všetko pre strechy - klampiarske výrobky - požičovňa klampiarskych a pokrývačských strojov - ohýbanie plechu.

Naša firma sa zameriava najmä na montážne práce v stavebníctve, ďalej na dodávku stavieb na kľúč - komplexné riešenie stavby od jej počiatku až do úplného konca. Naším odborom je aj zateplenie fasád - dodáme kompletný zatepľovací fasádny systém, ako do RD, tak i na panelové a bytové domy. Všetky naše činnosti prehľadne: - stavebné ...

VELT okná a dvere. Dodávka, montáže: - plastové okná - plastové dvere - drevené eurookná - vchodové drevené dvere - zimné záhrady - garážové vráta.

Výroba: - elektrické rozvádzače - káblové zväzky.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. vykonáva všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce za najlepšie ceny a to nielen v Šumperku a Zábřehu, ale aj v Košiciach. Sústredíme sa na plechové strešné krytiny, profily a laty vrátane ich doplnkov. Súčasťou našej práce sú samozrejme tiež odkvapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, predaj a ...

Stolárstva. Výroba: - okná EURO 68 - dvere - nábytok - kuchyne - kancelársky nábytok.

Veľkoobchod: - obklady - dlažba - vybavenie kúpeľní - sanitárna technika - sprchové kúty, vane - kúpeľňové doplnky - zrkadla.

STAVEBNINY VALTICE predaj: -stavebniny -stavebné materiál -půjčovna lešenia.

Predaj, montáže, inštalácie: -interiérové vnútorné dvere a obložkové zárubne firmy SOLODOOR. práca: -domovní inštalácie: -VODOinstalační, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

služby: - elektroinštalácie. predaj: - elektroinštalačný materiál.

- kúpeľňové štúdio - kúpeľne na kľúč - kompletná rekonštrukcia bytových jadier

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

sortiment: - plastové, drevené, hliníkové okná a dvere - zimné záhrady - posuvné systémy

Stavebná činnosť. Stavba, rekonštrukcia: -bytové domy -Priemyselné, poľnohospodárske, občianske, inžinierske stavby, siete. Sklad, predaj, bazár, stavebniny: -stavebné materiál.

Firma RT okna je popredný predajca českých okien, dverí a tieniacej techniky. Pôsobíme na okrese Chrudim a v rámci východných Čiech. Vykonávame aj výmenu okien. predaj: - plastové okná českých výrobcov - vchodové dvere, interiérové dvere - okenné parapety - tieniaca technika. Montáž, demontáž: - výmena okien pri panelových a ...

Výroba plastových a hliníkových okien: -okna, dvere, steny, zimné záhrady, obklady - hliníkové výrobky -truhlářské práce -realitní činnosť -Ubytovanie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - svietidlá.

Oceľ, oceľoliatiny: - sústruženie - frézovanie - obrábanie - strihanie a ohýbanie - zváranie a pálenie ocelí. Opracovanie odliatkov a výkovkov. predaj: - priemyselné armatúry - potrubie - ventily - posúvače - spätné a uzatváracie klapky - guľové kohúty - ovládače kondenzátu - kompenzátory - filtre - hydranty.