V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Maloobchod, predaj: - drogéria - parfumérie - farby - laky.

Spoločnosť SVAPO, s.r.o. sa už viac ako dvadsať rokov venuje stavebnej činnosti. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, komerčné i bytovú výstavbu, rekonštrukcie, zatepľovanie, sadrokartonárske práce, podhľady a priečky. Ďalej tiež vykonávame zámočnícke práce a dodávame strešné okná a žalúzie. Sídlime na adrese Skořepka 336/15, ...

Výroba: - terasy WPC - infra vykurovacie panely - okná - dvere - zimné záhrady

predaj: -značkové, moderné, kusovej i metrážové koberce -koberce Shaggy -detské koberce. Vyberať u nás môžete z viac ako troch tisíc vzorov. Najväčší výber lacných kusových kobercov v Českej republike!

Práca: -tesárske, tesárstvo -lesnícke, lesníctvo, lesník: -ťažba, výsadba. Pilarska výroba: -impregnácia dreva. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -guľatina, drevo.

Predaj, e-shop, výroba: -Hydraulické hadice -Priemyselné hadice -šroubení ai.

Predaj, e-shop, výroba: -Hydraulické hadice -Priemyselné hadice -šroubení ai.

Predaj, e-shop, výroba: - hydraulické hadice - priemyselné hadice - skrutkovanie ai.

Spoločnosť VIPSTAVBY s.r.o. vykonáva komplexné stavebné práce na kľúč. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, rekonštrukcie, nebytovú výstavbu ale aj priemyselné stavby. Nájdete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonštrukcia - zatepľovanie budov - priemyselné ...

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

Výroba, predaj: - nábytok kancelársky, pracovné - zostavy do obývacích izieb - kuchynské linky, kuchyne - spálne, postele - obývacie izby - dvere.

Podlahové centrum Uherský Brod. Predaj, pokládka podlahových krytín: - kobercov - plávajúcich podláh - PVC, linoleum - vinylové dielce - rigid. Maloobchodná predajňa: -Uhorské Hradište, Ružová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -stavebné stolárstvo - EURO okná, dvere (EUROOKNA) -Zariadenia interiérov, barov, predajní, kancelárií, reštaurácií. Prevádzková doba: Po: 6: 00 - 16: 30hod. Ut-Št: 6: 00 - 14: 30hod. Pá: 6: 00 - 12: 30hod.

Naša spoločnosť na trhu kogenerácie a energetiky pôsobí už dlhšie ako 25 rokov. Všetky výrobné procesy podrobujeme prísnej kontrole. V roku 2001 bol vo firme zavedený systém riadenia kvality podľa noriem ISO 9001 a od roku 2004 je naša výroba certifikovaná aj podľa noriem na ochranu životného prostredia ISO 14001. Vývoj, výroba, prevádzka: - ...

Českobrazilská spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom drevených prírezov, reziva, preglejok, masívnych podláh a obkladov z Brazílie.

Skrine na mieru - vždy originálne riešenie priestoru: - vstavané skrine na mieru sa stali neodmysliteľným doplnkom, obývacích izieb, spální a detských izieb miliónov domácností po celom svete - vstavané skrine dokonale využívajú priestor a poskytujú nepreberné množstvo i variabilitu úložných plôch. Kancelársky nábytok: - kompletná ...

Obchodná činnosť - predaj materiálu pre stolárov Stolárske práce Zákazková výroba - drevené obaly Zákazková výroba - nábytok Výroba - reklamné predmety Zákazková výroba - dvere

Výroba: -TECHNICKÁ keramika -elektroinstalační materiál z keramiky -konstrukční diely z umelých hmôt. Vodiče vlákien: -vhodné k vedeniu, ohýbanie, brzdenie, kontrole a úprave textilných vlákien a kovových drôtov -k dispozícii je 4000 rôznych tvarov a modelov vodičov -vodič vlákien z Rapala 100 -vodič vlákien z oxidu hliníka ...

Realizácia stavieb, prístavieb, rekonštrukcií, garáží, podkrovné vstavby a striech. Postará sa o záhradné práce, altány na mieru, zámkové dlažby.

Dovoz, import, veľkoobchod, maloobchod, predaj, výhradný zástupca COMPARATO, SRRUBINETTERIE: - motorizované ventily - komponenty vykurovacích systémov - servopohony pre motorizované regulačných článkov v kúrenia, vetrania a klimatizáciu - dizajnové ventily - výmenníkové stanice - termálne hydraulické výrobky - domáca (domové) odovzdávacie ...

Stolárstvo, stolárske práce, nábytok na mieru. Zákazková výroba: -nábytok -kuchyňa -vstavané skrine -dvere -okná -bytové doplnky.