V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Petr Lupoměch vykonáva zatepľovacie a stavebné práce. Svojim zákazníkom predáva rôzne druhy okien, vyrába a montuje lodžie, izoluje strešnú krytinu a mnoho ďalšieho.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Firma PROFI COLOR s.r.o. so sídlom v okrese Kolín ponúka všetky maliarske, lakovnícke a tapetárske práce. Súčasne sa tiež zaoberáme predajom farieb, lakov, omietkovín, maliarskych potrieb, tapiet ai. V rámci našej činnosti sa na nás môžete tiež obrátiť s požiadavkou na maľovanie fasád, lakovanie, nátery drevených konštrukcií a opravy ...

Firma Jiří Jirotka sa zaoberá predovšetkým montážou nových a servisom existujúcich plynových a elektrických kotlov, zásobníkových a prietočných plynových aj elektrických ohrievačov úžitkovej vody. Medzi ďalšie služby, ktoré pre široké spektrum zákazníkov poskytujeme, patrí meranie a regulácia kotolní, montáž tepelných čerpadiel, solárnych ...

Karel Kvintus sa zameriava na vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, montáž kotlov, podlahové kúrenie, solárne zariadenia a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo, nástrojárstvo kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.

Petr Šešulka predáva elektroinštalačný materiál, vykonáva poradenstvo týkajúce sa energií, fotovoltaických elektrární, tepelných čerpadiel a ďalších oblastí.

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína vykonáva silnoprúdové a slaboprúdové elektroinštalácie. Našou hlavnou činnosťou sú priemyselné elektromontáže. Vykonávame montáž EZS a EPS, kamerových systémov CCTV a fotovoltaických panelov vrátane servisu nielen po Zlínskom kraji, ale i celej Českej republike. Elektromontáže, elektroinštalácie - sme ...

Komplexné podlahárske práce pre Vás zaistí firma Podlahářství Petr Wick. Zameriavame sa na dodávku, pokládku a tiež renovácie rôznych druhov podlahových krytín. Ponúknuť Vám môžeme plávajúce a drevené podlahy, linoleá, PVC aj vinylové podlahy či koberce. Našou ponukou sme schopní uspokojiť požiadavky aj toho najnáročnejšieho ...

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Dodávka, montáže, servis, veľkoobchod, predaj: -ústredné vykurovanie -zdravotná technika -plynoinštalácia -kotolne -priemyselné rozvody -vzduchotechnika -výmenníkové stanice.

Spoločnosť AUTEL montáže, a.s. sa zaoberá výrobou rozvádzačov, montážami meracej a regulačnej techniky, automatizovaných systémov riadenia technologických procesov, regulovaných pohonov a technologického silnoprúdu vrátane vysokého napätia. Na produkty a služby poskytujeme nadštandardné záruky, záručný aj pozáručný servis. Výroba ...

Firma Pohoda Let sa špecializuje na výrobu doplnkov do stavebníc leteckých modelov, na strojársku výrobu a predaj spojovacieho materiálu.

Jiří Svoboda sa zameriava na maľby domov, bytov a fasád, nátery konštrukcií, altánkov a plotov a na predaj farieb, lakov a maliarskych potrieb.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -materiál pre klampiarov a pokrývačov -plechy, strešné odkvapy, odkvapové systémy, strešné žľaby, kolená, koleno, kotlíky, žľaby, zvody, strešné plechové krytiny, tabuľkový a zvitkový plech -materiál pozink, meď (Cu), hliník (Al). -príslušenstvo žľabové čelo, háky, lapč lístia, posvná rúra, žľabový roh, roh ...

Nákladná doprava - vnútroštátne - do 30t Nákup a predaj - stavebný materiál za účelom ďalšieho predaja

predaj - stavebné rezivo - prírodné dyhy - drevené terasy - palubovky - stolárske rezivo - stolovej dosky.

Dodávka - káblové súbory TYCO ELECTRONIC pre silnoprúdové siete

Opravy - domáce elektrospotrebiče Elektroinštalačné práce Opravy - akumulačné kachle Opravy - ručné náradie NAREX

Zatepľovacie fasády Sadrokartóny Obklady a dlažby Stavebná činnosť - rodinné domčeky na kľúč Krby

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná

Predaj: -kuchynské dvierka -lamina -palubky -plávajúce podlahy -drezy -spojovacie materiály -laky, tmely, lepidlá -hrany -lišty -nábytkové kovanie -truhlárske náradie. Pravidelné rozvozy: -utorok a štvrtok v smere Veľké Meziříčí - Veľká Bíteš -streda a piatok v smere Žďár nad Sázavou - Nové Mesto na Morave.

Predaj: -stavebniny Práca: -elektromontáže.