V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Spoločnosť Mag 45, s.r.o. je poskytovateľ logistických služieb a dodávateľ dielov pre hightech priemysel a elektrotechnický priemysel - dodávka nástrojov, obrábacie, ručné - spojovacie materiály - ochranné pomôcky.

Predaj a výroba radiátory: -kúpeľňové -dizajnové -liatinové retro radiátory -rúrkové -široká ponuka ventilov -príslušenstvo.

Predaj a výroba radiátory: -kúpeľňové -dizajnové -liatinové retro radiátory -rúrkové -široká ponuka ventilov -príslušenstvo.

Predaj a výroba radiátory: -kúpeľňové -dizajnové -liatinové retro radiátory -rúrkové -široká ponuka ventilov -príslušenstvo.

Predaj a výroba radiátory: -kúpeľňové -dizajnové -liatinové retro radiátory -rúrkové -široká ponuka ventilov -príslušenstvo.

Spoločnosť ROSOMAC, s.r.o. zaisťuje výrobu stavebných hmôt. Suché maltové zmesi KERATMEL: -tmely na lepenie obkladov a dlažieb (dlažby) -tmely na škárovanie obkladov a dlažieb -tmely na tenkovrstvové murovanie pórobetónu -vodotesný tmel -adhézny mostík a ďalší doplnkový sortiment. Suché tieniace barytové zmesi X-RAX STOP: -barytová ...

Zaoberá sa veľkoobchodným, malobchodným a zásielkovým predajom elektroinštalačného materiálu, svietidiel a všetkých komponentov priamo aj nepriamo súvisiacich s odborom elektro. Takmer 80% ponúkaného tovaru na e-shope je skladom a po obdržaní objednávky do 10:00 hodín je spravidla expedované v ten istý deň. Doručenie do 24 hodín priamo až k Vám do ...

Spoločnosť OKNOX s.r.o. zaisťuje predaj a montáž: - plastových okien a dverí, okná a dvere - drevených okien a dverí - hliníkových okien a dverí - zimné záhrady - parapety - žalúzie a rolety.

IDEAL OKNO s.r.o. vyrába -plastové okná, dvere -drevené eurookná a dvere -rolety, žalúzie, parapety, markízy -siete proti hmyzu -izolačné sklá -GECCO automatické vetranie -garážové vráta

Výroba: -rozvádzač -nízke napätie a batérie -káble -vodiče -elektronické zariadenie. -projektovanie elektrických zariadení -špecializovaný veľkoobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení.

Predaj, servis, pokládka - podlahy, drevené podlahy, PVC podlahy, laminátové podlahy, PVC štvorce, koberce, kobercové štvorce, prírodné linoleum, čistiace zóny, doplnky.

Výroba, dodávka, montáž, predaj: -poľnohospodárske haly (stodoly, kravíny, ustajnenie dobytka) -priemyselné haly (výrobné závody, sklady) -športové haly (tenisové haly, jazdiarne) -strešné a halové systémy -švédska strešná krytina BORGA (zo žiarovo pozinkovanej ocele) -fasádna krytina -odkvapový systém (odkvapy) -ľahké nosníky ...

Vzorkovňa podlahovín. Predaj, pokládka: -ratanový nábytok, bytové doplnky a textil, závesy -PVC, NOVILON, vinyl ai. -drevené parkety -plávajúce, drevené, laminátové podlahy MAGNUM, QUICK STEP, EGGER, PARADOR, UNICLICK -linoleum, marmoleum -ukončovacie, obvodové a prechodové lišty. Ponúkame tiež: -izolačné podložky pod krytinu -čistiace ...

EPOXY FLOORS s.r.o. sa zameriava na výrobu a pokládku epoxidových podláh a na predaj materiálov na zhotovenie zliatinových podláh.

Spoločnosť AURO spol.s r.o. je výhradný zástupca firiem AGRU a ASAHI pre SR Poskytuje predaj sortimentu: -plastové potrubné systémy -polotovary -armatúry -tvarovky -tesniace systémy -priemyselné potrubné systémy.

Špecializáciou Brnenská dlažba, s.r.o. je kamenná dlažba a rekonštrukcia komunikácií - pokládka kamennej a zámkovej dlažby - výstavba a opravy komunikácií - dlaždice.

Dovoz, predaj: - prírodný kameň (žula, mramor, onyx, pieskovec, vápenec) - obklady a dlažby z prírodných materiálov - mozaiky z prírodného kameňa - dekoračný a stavebný kameň Banícka činnosť: - zabezpečovanie starých banských diel.

Distribúcia, predaj: - vodomery Ningbo Water Meter Europe (NWM).

IMW, s.r.o. prevádzkuje na e-shope predaj: - tekutých tesnení, lepidiel - priemyselných váh - kúrenárskych a inštalatérskych tekutých tesnení - silikónových mazacích tukov

Predaj, e-shop: - multifunkčné zásuvkové systémy - zásuvky

Stavebníctvo. Sadrokartonárske práce, suché stavby: -sadrokartónové priečky a podhľady -výstavba podkrovia, podkrovné vstavby na kľúč -vyrovnávací obklad stien sadrokartónom -lepením na murivo či montážne na profil -podhľady z minerálnych kaziet Thermatex, Owa, Donn -rekonštrukcia bytových jadier na kľúč (elektro, voda, obklady) ...

Predaj palubovky, podlahy z masívu, GSB, MDF, DTD, OSB dosky, preglejky, latovky, predaj, interiérové dvere a zárubne.

Naša spoločnosť Energy Control s.r.o. sa zaoberá údržbou, servisom a technickou podporou v odbore: - vzduchotechnika - klimatizácia - tepelné čerpadlá - meranie a regulácia (MaR), plyn. Dodávka a montáž VZT zariadenia na kľúč, podľa požiadaviek klienta. Pravidelná údržba a servis VZT zariadenia, zaregulovanie VZT zariadenia. Výmena a ...

Výroba, predaj, e-shop upevňovacej techniky - hmoždinky - upevňovacie kotvy - prítlačné tanieriky - uťahovacie hroty, bity - frézky na polystyrén - spojovací materiál. Výroba a sklad: Bratčice 57, 664 67 Syrovice

Montecha s.r.o. realizuje dodávku investičných celkov na kľúč, montáž, demontáž a servis technologických celkov a zariadení.