V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a ...

Spoločnosť CRP SERVICE, s.r.o. sa špecializuje na hliníkové okná, dvere a záhrady, presklené steny a fasády, sklohliníkové doplnky, montážne práce a projekcie a konštrukcie.

VSB Lighting s.r.o. sa zameriava na predaj komponentov pre strojárstvo, kotevnú techniku, stavebnú chémiu a na svojom e-shope má aj široký výber náradia a komponentov.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Martin Maňásek sa zameriava na elektroinštalačné práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlov.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

FAVOUR store s.r.o. sa zameriava na predaj materiálu na pracovné dosky a kuchynské skrinky, drezov a umývadiel, varných dosiek a obkladov.

Stavebné združenie Bendl & Rouče sa zaoberá komplexnou činnosťou v oblasti stavebných prác na kľúč, a to vrátane projekčných a inžinierskych služieb (kompletné spracovanie projektovej dokumentácie, stavebné povolenie, rozpočty stavieb, stavebný dozor). V rámci našej stavebnej činnosti ponúkame aj búracie, zemné a výkopové práce a realizujeme aj ...

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Euro-Stav Systém s.r.o. sa zameriava na predaj výplní stavebných otvorov, okien, dverí, brán, plotov a tieniacej techniky.

Servis plynových a elektrických kotlov, tepelných čerpadiel a bojlerov · plynové kotly Vaillant, Protherm, Viessmann, Baxi, De Dietrich, Bosch, Junkers, Buderus, ...

Firma Arova servis s.r.o. sa zaoberá výrobou rozvádzačových skríň pre nízke napätie (NN). Typové prevedenia sú tvorené podľa pripojovacích štandardov slovenských distribútorov elektrických energiou. Elektromerové rozvádzače ES1 - ES21: - stupačkové rozvádzače pre rekonštrukcie v bytových domoch - elektromerové rozvádzače - priame, nepriame ...

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Spoločnosť ELCOMRAP s.r.o. sa zaoberá elektroinštaláciami, rozvádzačmi, riadiacimi systémami, frekvenčnými meračmi a poskytuje aj poradenskú činnosť.

Sklenári Sedláček Kroměříž vykonávame bežné sklenárske práce, zasklievanie, rezanie skla na mieru, výroba a rezanie zrkadiel. Vyrábame sklenené obklady, dvere, police, zábradlia, schodiská, podlahy, sklenený nábytok a mnoho doplnkov do interiéru zo skla. Sklenárske práce: - zasklievanie okien, dverí - výrezy, vŕtanie do skla - rezanie ...

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.

Realizácia priemyselnej strojne hladenej betónovej podlahy. Povrchová a farebná úprava priemyselných podláh. Doprava betónu a čerpanie betónu.

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

Spoločnosť Elma - Ing. Pavel Nováček vo Frýdku Místku sa špecializuje na predaj osvetlenia a elektroinštalačného materiálu. Predávame široký sortiment svietidiel pre priemyselné i občianske využitie značiek Philips, Massive či Globo. Stropné, bodové či LED svietidlá, lustre, lampy a ostatné osvetlenie môžete zakúpiť aj na našom eshope. Navyše u ...

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.