V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Predaj, eshop - stavebné: - stavebniny, materiály - izolačné, fasádne materiály - murivo - strešné krytiny - stavebné lepidlá, omietkoviny - sadrokartón - obklady, dlažby - sanitárna keramika - náradie - farby - interiérové, vonkajšie dvere.

Kompletné domovej inštalatérske práce vodo topo plyn zaistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody aj solárne systémy, prevádzame montáže ústredného kúrenia aj revízie plynových kotlov a zapojenie elektrických aj plynových spotrebičov. Pri revízii plynových rozvodov u starších bytových domov je často ...

Výroba: - ekologické vodou riediteľné farby.

AMM Otáhal sídliaca v Kobylí na Morave je výrobca a dodávateľ rodinných bazénov a zastrešenie, priemyselných nádrží a ďalších výrobkov s vysokou pridanou hodnotou, technologických celkov pre chémiu a priemysel. Z ponuky APM Otáhal Vás môže predovšetkým zaujať široký výber bazénov, nádrží a zastrešenie. Výroba, predaj: - plastové výrobky, ...

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád - montáž sadrokartónu - rekonštrukcia kúpeľní - pokládka zámkovej dlažby

Výroba a predaj strešnej krytiny, obkladov a dlažieb z prírodnej bridlice.

Murárske práce: - rekonštrukcia domov a bytov - rekonštrukcia bytových jadier - obklady, dlažby - zámkové dlažby - murované ploty - zatepľovanie - omietky štukové aj dekoratívne - maľby, nátery, nástreky.

Prevádzkujeme veľkoobchod aj maloobchod s elektroinštalačným materiálom. V 15 pobočkách po celej Českej republike môžete vyberať zo širokého sortimentu skladom, alebo si nechať poradiť našim vyškoleným personálom. Vyberiete si tiež v našom eshope s osobným odberom zadarmo na všetkých pobočkách. V ponuke nájdete všetko od ističov, rozvádzačov, ...

Výroba, predaj: - disky na gumové kolesá - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kolesá pre manipulačné a poľnohospodársku záhradnú techniku - celá kolesá disk + pneumatika - plášte a duše - atypy diskov kolies.

predávame: - strešné krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a zvitky Pz, Al, Cu, Tinz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okná Fakro a Velux -střešní fólie a príslušenstvo -tepelné izolácie. Vykonávame montáž strešných krytín, klampiarskych prvkov a ...

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž a revízia bleskozvodov - oprava a montáž verejného osvetlenia a rozhlasu.

Vykonáva všetky kúrenárske, vodoinštalatérske a plynárske práce vrátane zapojenia plynu a plynových kotlov kompletné navrhnutie a realizácia rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie a plynu na váš nový dom či rekonštrukciu dodávka + montáž kotlov - navrhne a zrealizuje kotolňu, technické poradenstvo. (sme v projekte zelená úsporám)

Predaj - strešná krytina - asfaltové šindle - strešné škridly - strešné okná - odkvapové systémy. Činnosť - klampiarske práce - pokrývačské práce - sadrokartonárske práce - murárske práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie - obklady, dlažby

Maloobchod, predaj: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytové jadrá. - kúpeľne. Stavby RD a rekonštrukcie budov.