V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Wellness a kúpele Caretta Spa - výroba kompletného sortimentu produktov a technológií v oblasti SPA, projektovanie wellness: - vírivky - Kneippove kúpele - parné kúpele - sauny - ochladzovacie systémy - profipref.

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Spoločnosť INTERLOG PRO s.r.o. je česká firma zaoberajúca sa výrobou a distribúciou plastových EURO okien najvyššej kvality. Kvalitné plastové okná a dvere, vyrobené podľa Vašich predstáv a rozmerov. Vyberte si zo širokej ponuky skiel, materiálov a odtieňov farieb. Naši technici po požiadavke vyhotovenia dopytu prídu k Vám, všetko s presnosťou ...

Výroba: - plastové vodomerné šachty, čerpacie žumpy tlakovej kanalizácie, nádržky na dažďovú vodu - plastové nádrže na zákazku

Výroba a predaj radiátorových sušiacich stien. E-shop: - radiátory - sušiče stien - infrakúrenie - čerpadlá - armatúry - potrubné rúry - i.

Dodávka, predaj, e-shop: - spojovací materiál - kotviaca technika - brusivo - ručné náradie.

Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, nábytok na mieru. Výroba z lamina: - kuchyňa - kancelárie - počítačové stoly - vybavenie predajní - detské izby - vstavané skrine - spálňa - obývacie izby - atypické výrobky. Výroba z masívu: - nábytok - dvere a deliace steny - schodisko - atypické prvky.

Predaj: - sušené stolárske rezivo - vysušené hobľované hranoly, podlahové a obkladové palubovky, OSB dosky, plotovky.

Opravy, servis + čistenie plynových a kondenzačných kotlov.

Vývoj, výroba, predaj, návrh, realizácia: - saunové kachle - saunové kabíny - sauny - fínska, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochladzovacej kade - wellness