V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Firma RYDO spol. s r.o. Česká Třebová vznikla v roku 1999. Stavebná firma vykonáva stavebné práce, inžinierske práce, demolácie, žeriavnícke práce, zemné práce, predaj stavebného materiálu, prevádzkuje nákladné cestné a autobusovú dopravu. Vykonávanie stavieb, ich zmeny a odstraňovanie. Výstavba komunikácií, chodníkov a ich opravy. Murovanie a ...

Predaj, montáž: - kovanie - kľučky - dvere (interiérové, vstupné, posuvné, skladacie, ...) Predaj: - podlahy. Pokládka: - podlahy.

Pokládka: - podlahové krytiny. Práca: - výkopové - murárske - podlahárske - maliarske a natieračské - vodoinštalatérske - elektroinštalačný. Zatepľovanie fasád. Rekonštrukcia kúpeľní - bytové jadro. Montáž: - kuchynské linky. Rozvedenie PC, telefónnych a televíznych sietí. Projektová a priestorová dokumentácia. Výroba: - ...

Výroba z dreva: -okná -dvere -schodiská, schody -nábytok -stavebné stolárstvo. Ponúka: -ceny podľa dohody -krátke dodacie lehoty.

Spoločnosť zvoz, s.r.o. Jihlava, ktorá sa na českom trhu pohybuje už od roku 1992 sa zameriava na klampiarske, tesárske a pokrývačské práce a samozrejme aj opravy, montáže a rekonštrukcie striech. Firma vykonáva kompletné realizácie striech a zaisťuje všetky práce súvisiace so strechou od realizácie až po montáž bleskozvodov. Oblasť ...

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniace techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Firma VODATEX v Košiciach je odborníkom v predaji vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. Vyberiete si u nás zo širokého sortimentu od vodovodných batérií, sanitárneho vybavenia a keramiky cez čerpadlá, až po podlahové vykurovanie. Našu predajňu nájdete v Košiciach na ulici Purkyňova. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, internetový obchod, ...

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere, zimné záhrady, presklené steny vrátane všetkého príslušenstva (siete, parapety) - žalúzie (horizontálne, vertikálne) - výroba, montáž PVC okná a dvere profily Kömmerling.

Výroba, montáž a predaj: -plastových okien a dverí - systém REHAU. -kompozitové okná- systém REHAU GENEO -hliníkové okná a dvere ALURON. Maloobchod, predaj, montáže, dodávka: -príslušenstvo pre plastové okná a dvere -interiérové dvere -garážové brány HORMANN -zimné záhrady.

Veľkoobchod, maloobchod: -koupelnové štúdio -vodovodní batérie -vany -sprchovací kúty -sprochové boxy -Masážne boxy -parní kúpele -koupelnový nábytok -Masážne panely -koupelnové doplnky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.