V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Vývoj a distribúcia špeciálnych technológií a materiálov pre oblasť baníctva, podzemného staviteľstva, geotechniky a pozemného staviteľstva. Vykonávanie spevňujúcich a utesňujúcich injektáží, kotvenia, vŕtania, sanácií betónu a pamiatok, rekonštrukcií stavieb. Výroba injekčných závitovkových čerpadiel.

Firma OKENSPRAV - Milan Ľadvina má dlhoročné skúsenosti s činnosťou v oblasti stavebných výplní. Zaisťujeme servis a opravy okien všetkých typov. Ponúkame záručný aj pozáručný servis okien a dverí pre byty aj domy. Súčasťou našej činnosti je aj montáž tieniacej techniky (žalúzie, roletky, siete proti hmyzu atď.). Pôsobíme predovšetkým v okrese ...

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj: - drevené okná, dvere - schody, schodiská, zábradlia - kuchynské linky, kuchyne - spálňa, postele - predsieňové zostavy.

Spoločnosť ASKO a.s. je popredným distribútorom výrobkov z dreva. Špecializuje sa na predaj dřevomateriálu, doskového a konštrukčného dreva, stavebného reziva, podlahových krytín, záhradného sortimentu, náterových hmôt, ale aj náradia a spojovacieho materiálu. V našom širokom sortimente nájdete OSB dosky, preglejky, škárovky, KVH, stavebné ...

Klampiarske práce. Predaj: - klampiarske a pokrývačské materiály. Opravy: - strechy, klampiarske a pokrývačské práce. Predaj: - strešné krytiny - strešné okná.

Stolárstvo. Remeslo: - stolár. Zákazková výroba: - vchodové a interiérové drevené dvere - kuchyňa - nábytok z lamina aj masívu - schodisko - vstavané skrine - postele - spálňa - detské izby - obklady stien a stropov - pokládka podláh.

-sprostredkovanie obchodu a služieb Stolárstvo, podlahárstvo

- realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - profesionálna pokládka obkladov a dlažieb - predaj kúpeľňového vybavenia - montáž sprchovacích kútov - kompletná rekonštrukcia bytových jadier vrátane kuchýň

Predaj palivového a krbového dreva - bukové drevo. Predaj preglejky. -dovoz do vzdialenosti 30-40 km -Zlínský, Jihomoravský kraj Uhorska Hradiště, Kyjov, Veselí nad Moravou, Strážnice, Vracov, Bzenec.