Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, distribúcia: - biouhel - využitie pri kompostovaní, aplikácií je možné tiež zlepšiť vlastnosti pôdy. Biouhel je drvený materiál vyrábaný ako drevené uhlie.

Ponúkame logistické a skladovacie služby. Zaoberáme sa konsignačným aj expedičným skladovaním materiálu a výrobkov s možnosťou dodania do výroby. Poskytujeme na prenájom výrobné, skladovacie a kancelárske priestory.

E-shop: - metráž - bytový textil - odevné látky Veľkoobchod: - bytový textil - metráž - odevné látky.

Výroba, predaj: - sektorový nábytok - nábytok na zákazku. Predaj: - stoličky (kovové, drevené, kancelárske).

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Výroba, predaj, e-shop: - dekoratívnych predmetov do záhrad a interiérov - záhradné lampy, bonsajové misky, nádoby a truhlíky z imitácie - výrobky z keramiky.

Prenájom: -kancelárie Kancelárie: -flexibilný členený priestor -internet -siete LAN -parkovanie pri budove -umiestnenie v centre mesta. Denná kancelária: -hodinový či denný prenájom školiacej miestnosti alebo kancelárie.

-Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb. -Prenájom hnuteľného a nehnuteľného majetku. -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Správa a údržba nehnuteľností -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

EDEL interiér - Showroom, firemná predajňa značky EDEL nábytok. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok - čalúnené sedacie súpravy (klasické, moderné, kožené).

Služby, zaistenie: -komplexná správa budov -služby spojené s užívaním bytových jednotiek -vyúčtovanie služieb (kúrenie, TÚV*, SV**) -odčítanie vodomeru -vedenie účtovníctva bytových domov, daňové priznanie -opravy, revízie -projektové dokumentácie -vybavenie dotácií a úverov na opravy -registrácia spoločenstva -výpočet, ...

Realitná kancelária - predaj bytov, domov, pozemkov.

Internetový predaj, e-shop: -dekoratívne predmety

Prevádzkovateľ eshopu Nabytkomanie.cz. Moderný nábytok za nízke ceny - kompletné vybavenie bytu. Predaj: - nábytok do obývacej izby, spálne, kuchyne, predsiene, detský nábytok - kancelársky nábytok.

LED market – predajca LED technológie a osvetlenia. Ponúkame na predaj široký rad LED setov, LED pásikov, LED žiaroviek, LED zdrojov, LED reflektorov a LED príslušenstvo. Naša LED technológia, to je moderné osvetlenie s nízkou spotrebou energie. Tvorba webových stránok, e-shopov, online marketing.

Lesníctvo, údržba zelene. Vykonávame frézovanie pňov, drvenie klestu, prípravu pôdy, kosenie trávnatých porastov a likvidáciu porastov.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Sprostredkovanie obchodu a služieb Poskytovanie alebo sprostredkovanie ...

Prenájom: -kancelárske priestory a priestory pre obchody a služby v priemyselnom areáli Svitu, budova 22, oproti Krajského a Finančného úradu.

Veľkoobchod, predaj: - sypké hmoty, materiály pre hrubú stavbu: - piesok žltý 0-2 - poterák - prírodné kamenivo 4-8 - štrk -drť - cement - kamenná drvina pod zámkovú dlažbu, úpravu ciest - kamene z Váhu - mulčovacia kôra - makadam 8-16, 16-22, 22-36 - siete do betónu. Doprava štrkov a pieskov Zlín.

Elektroinštalácia domová, bytová: - kompletné rozvody elektrickej energie - servis elektroinštalácie - osvetlenie - inštalácia elektro pre kuchynské linky - prípojky a prihlášky na odber - bleskozvody - inštalácia, revízia. Slaboprúdové inštalácie: - EZS - zabezpečovacie systémy - EPS - požiarne systémy - televízne rozvody, ...

Kompletné vybavenie interiérov. Zákazková výroba, truhlárstvo: -kuchynské linky, kuchyne -detské izby -obývacie steny -kancelársky nábytok -postele, skrine. Poradenstvo v odbore. Zameranie na mieste.