Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, poradenstvo: -bazény, swimspa -vírivé masážne bazéniky HYDROPOOL -sauny, wellness -dodávka na kľúč -bazénové doplnky a chemikálie

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - materiály na výrobu nábytku - plošný materiál - parapety - kuchynské dosky - nábytkové a posteľové kovanie - nábytkové komponenty.

Hlavnou činnosťou spoločnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovica je výroba, kovovýroba výletných vláčikov a vyrába nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiská a ponúkajú montáže oceľových, stavebných konštrukcií. Pôsobí predovšetkým v regióne Zlínsky kraj. Výroba, prevádzka: - výletné vláčiky, autovláčiky. Informácie o ...

Stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebniny - stavebný materiál. Autodoprava. Žeriavnícke práce - žeriavom AD 20. Čerpadlo betónu Pumi Shwing. Všetky betonárske práce.

Predaj bytových doplnkov a darčekov: - vázy, misy, svietniky - dekoratívne kvety - vankúše, obrusy, deky - vôňa do interiéru - tovar z teakového dreva - fotorámiky a lucerny.

Dodávka: - interaktívna tabuľa - digitálne rečnícke pulty - vzdelávací softvér Corinth.

Práca: -stolárske, truhlárstvo -truhlárske, stolárstvo. Výroba- nábytok: - kuchynské linky - schody a zábradlia - stoly jedálenské, kancelárske, PC ... - dvere so zárubňou (obložková zárubňa) - skrine, komody, police... - postele jednolôžkové, dvojlôžkové, poschodové... - regály a pulty do obchodov.

Dovoz, import, veľkoobchod, predaj, servis -AKU-halogénové svetlomety -LED svietidlá. Výhradné zastúpenie firmy EURAS.

Výroba a predaj: - betónové zmesi - špeciálne zmesi na podlahy - izolačné prelievky okolo bazénov. Nákladná doprava - ťažká, autodoprava: - betónové zmesi - domiešavače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobné automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EÚ. Odťahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prevádzkovanie kultúrnych, ...

Kvetinové štúdio. Kvetinárstvo - kvetinové väzby. Predaj: - kvety - rezané, črepníkové - keramika, kvetináče, obaly na kvety.

Kvetinové štúdio. Kvetinárstvo - kvetinové väzby. Predaj: - kvety - rezané, črepníkové - keramika, kvetináče, obaly na kvety.

Kvetinárstvo - kvetinové väzby. Predaj: - kvety - rezané, črepníkové - keramika, kvetináče, obaly na kvety.

Stolárstvo, podlahárstvo Murárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb. -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná ...

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Výroba, montáž, predaj, oprava: -teplovzdušné vykurovacie systémy pre priemysel aj domácnosti -klimatizácia -klimatizačné a chladiace systémy pre priemysel aj domácnosti -miešačky vzduchu pre úsporu tepla -teplovodné vykurovacie jednotky.

Čistenie odpadových vôd. Všeobecná realitná činnosť: - prenájom - predaj. Dodávka: - voda - vodárenské armatúry.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče: - práčky, sušičky, umývačky, sporáky, varné dosky, rúry, digestory, chladničky. Značkový záručný aj pozáručný servis. Predaj domácich spotrebičov I. aj II. akosti v plnej záruke. Dovoz tovaru až do domu. Odborné zapojenie, preskúšanie a zoznámenie sa s výrobkom. Pripojenie elektrických ...

Výroba a dodávka: -systémy riadenia a zabezpečenia budov -klimatizačné a vetracie systémy -chladiace systémy. Služby: -obchodná a technická správa budov -Facility Management.

Stavebné práce: - rekonštrukcia budov - zatepľovanie - rekonštrukcia bytových jadier - stavby komínov - zámkové dlažby.

Realitná činnosť - bytové priestory Realitná činnosť - nebytové priestory

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj domácich elektrospotrebičov, internetový obchod, eshop:: - biela technika: - práčky, umývačky - sporáky - chladničky, chladničky - čierna technika: - televízia - satelitná technika - videokamery, fotoaparáty - domáce kiná, audio - prezentačná technika - vstavané spotrebiče ...

Služby: - drevorubačské práce - výrub, orezy stromov - štiepkovanie vetiev - kosenie trávy, trávnych plôch - strihanie, úpravy živých plotov - údržba korýt potokov.

Zákazková výroba nábytku: -kuchynské linky, kuchyne -kancelársky nábytok -interiérový nábytok. Pokladanie: -podlahoviny.

Vykonávanie dobrovoľných a nedobrovoľných dražieb. Komplexný realitný servis týkajúci sa kúpy, predaja, prenájmu a nájmu nehnuteľností. Vyplácanie zástav a exekúcií.