Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Prenájom, správa: -nebytové priestory: -kancelárske priestory -skladové a výrobné priestory -spevnené parkovacie a skladovacie plochy. Prenájom: -vysokozdvižné vozíky.

Ponúkame projekt, dodávku a montáž technologických zariadení na úpravu vody v plaveckých a relaxačných bazénoch av aquaparku. Montujeme potrubné rozvody a bazény v rôznych prevedeniach. Rekonštrukcia, opravy a modernizácia už starších zariadení bazénového typu s prispôsobením sa možnostiam a požiadavkám zákazníka.

V našej vzorkovej predajni podláh a dverí ponúkame kvalitné interiérové dvere aj širokú ponuku vzoriek odolných plávajúcich podláh. Špecializujeme sa na laminátové a vinylové podlahy. Vykonávame montáž a servis dverí, podlahárske práce a renovácie, vrátane súvisiacich remeselných prác. Podlahárstvo, podlahárske práce, pokládka, predaj ...

Záhradné centrum Želechovice sa zameriava na maloobchodný predaj aj realizáciu záhrad. Maloobchod, predaj: - sadenice, prísady - zemina, substráty, hnojivo. Kvetinka. Pripravíme Vám väzby kvetov rôzneho druhu – svadobné väzby, kytice k narodeninám aj smútočné väzby. Máme veľký výber rezaných aj črepníkových kvetín. Maloobchod, ...

Dynamicky rozvíjajúca sa spoločnosť Realeco FM, s.r.o.so sídlom v Zlíne sa zaoberá technickou, ekonomickou a administratívnou správou bytových domu. Ďalej poskytujeme: - revitalizácia bytových domov - získavanie dotácií - privatizácia - prípadné zakladanie SVJ. Ponúkame komplexné služby pri všetkých etapách privatizácie vášho domu či ...

On-line predaj betónu, betónových zmesí a zliatinových podláh po celej SR - eshop mujbeton.cz . Poradíme s výberom vhodného typu betónu a zaistíme dopravu domiešavačom alebo korbou.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zariadenie: -tranzistorové napájacie zdroje -špeciálnych elektrických zdrojov -nabíjacie a špeciálne jednosmerné zdroje -zváracie tranzistorové invertory. Vývoja, výroba: -jednosmerné spínané zdroje.

Predaj, servis: - brusivo Tyrolit - záhradná a lesná technika: - motorové a elektrické píly, kosačky, vyžínače, krovinorezy, drviče, fúkače, postrekovače, traktory a plotostrihy. AUTORIZOVANÝ PREDAJCA: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Predaj, eshop záhradného náradia, servis: -rýle, gróf -nožnice na vetvy, plot, trávu -záhradné traktory -kosačky na trávu -vyžínače -snehové frézy -motorové píly -krovinorezy -trávne osivá -drviče vetiev -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -záhradné hnojivá.

Kompletné technické zabezpečenie koncertov, festivalov, športových podujatí, firemných akcií, konferencií a prezentácií. Zaistíme nielen ozvučenie a nasvietenie, ale aj pódium, zastrešenie a videoprojekciu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, technický servis, poradenstvo: - lepidiel, lepidlá-lepenie a škárovanie obkladov a dlažieb - sanácia betónových konštrukcií - pokládka a sanácia poterov horných vrstiev podláh - stavebná chémia.

Služby: -architektonické -projektovanie, projekcia, projektová činnosť.

Výroba: - nožov - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchynské. Rukoväte sú z rôznych materiálov - ťavie kosti a jelenie paroží, exotické tvrdé dreviny ako eben či palisander a tuzemské dreviny slivka, brest, tiež je možné použiť umelé materiály ako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Návrh, predaj, realizácia: - elektrické podlahové kúrenie, vykurovacie rohože, káble, termostaty, kompletné vykurovacie systémy.

Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - kovanie, zámky, kľučky - stavebná chémia - spojovací materiál - náradie všetkých druhov: - elektronáradie, ručné aj záhradnícke náradie - kotviaca technika - meradlá - brusivo - ochranné pomôcky - zváracia technika - vrtáky, frézy.

Stolárstvo SAMO CZ s.r.o. zaisťuje kompletný sortiment stolárskych a drevárskych služieb. Výroba a realizácia vrátane 3D vizualizácie, dopravy a montáže kuchýň, vstavaných skríň, dverí, podláh a interiérového nábytku.

-Predaj výrobkov z ovčej vlny -údržba zelene a zimná údržba. (kosenie trávy, kosenie trávy, upratovanie snehu)

Inštalatérske práce: -vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo: -rozvody vody, kúrenia či kanalizácie -drobné opravy. Dodávky materiálu.

INGOLS je moderná obchodná organizácia, zaoberajúce sa nákupom, skladovaním, úpravou a predajom hutníckych výrobkov na báze veľkoobchodu. Veľkoobchod, veľkosklad, predaj: -hutného materiálu: -plech hladký za tepla valcovaný, plechu hladkého za tepla valcovaného -pozinkovaného plechu za studena valcovaného -tabuľové ...

Pokrývačstvo. Rekonštrukcia, montáže: -strechy, strešné krytiny. Výroba a montáže: -nové strechy -altány -záhradné domčeky.

Veľkoobchod a predajňa stavebnín TRADIX UH, a.s. v Zlíne má pre Vás široký sortiment všetkého stavebného materiálu, murovací materiál, ytongy, tehly, betóny a ďalej zámkové dlažby, zárubne, eurookná, drevené dvere a okná Velux. Rozvoz je zaistený po Zlíne v cene materiálu. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávka: -stavebné materiály, ...

Sedacie súpravy na mieru: - obývacie zostavy, spálne, kuchyne - jedálenské zostavy - kancelársky nábytok - detské izby - český aj zahraničný výrobca - výhodné financovanie - možnosť vysťahovania starého nábytku.

Predaj, montáž, servis a poradenstvo: - kachle, krby, sporáky. Kamnárske práce.

Predaj, montáže, inštalácia: - hifi technika, - audiofilská posluchovka, - TV, audio, video showroom, - satelitná technika, - klimatizácia, - kamerové zabezpečovacie systémy, - inteligentná elektroinštalácia (Loxone). Poskytujeme poradenstvo v odbore.