Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anódy -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -meranie a regulácia -Filtre -fotovoltaika Solárny kolektory pre vykurovanie a ohrev vody.

Výroba: - sortiment mestského mobiliáru: - lavičky, koše, stojany na bicykle, zábrany vjazdu, plochy pre výlep plagátov - presklené autobusovej zastávky, hliníkové vitríny pre úradné dosku aj na zákazku.

Stolárstvo, stolárstvo. Stála ponuka: - konštrukcia na detské ihrisko - na hojdačku a šmykľavku - pieskovisko - záhradná hojdačka - počítanie hrou, interaktívne valec pre deti - spoločenská hra Kuub - posteľ na mieru - podložka, stojan pre telefón - jedálenská stolička, učiaci veža pre deti - nosič na piva - kurník - ...

Špecializovaný výrobca posuvných dverí pre vstavané skrine a interiéry. Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: Posuvné dvere - dverné krídla vrátane pojazdu. Vstavané skrine a šatne na mieru.

predaj: - plávajúce podlahy laminátové a drevené - QUICK STEP, KAINDL. pokládka: - plávajúce podlahy laminátové a drevené.

Plotařství. montáž: - oplotenie pozemku, záhrady na kľúč z drôteného pletiva: - poplastované alebo pozinkované pletivo - Lariová panely - podhrabové dosky - brány, bránky.

Predaj, e-shop: - osvetľovacej techniky, svetelných zdrojov a elektroinštalačného materiálu.

Projektovanie, inžiniering, predaj, montáž, inštalácia, oprava, servis: -vzduchotechnická zariadenie na kľúč -klimatizační zariadenie -Čisté priestory -ozvučování kultúrnych a športových podujatí.

služby: -Optimalizácia denného svetla na pracoviskách -ŠTÚDIE a výpočty príjmu tepelnej energie zo slnečného žiarenia. Dodávka, montáž: -stínící systémy: (vonkajšia, vnútorná) -výroba a montáž tieniacich systémov pre strechy zimných záhrad ROLETIX -slunolamy ALARIS -stínící prvky s látkami SOLTIS. Výroba: ROLLETIX, ...

Divízia Sanotti: Výroba, predaj. -vany -hydromasáže -potravinové -akrylátové vložky

Luxusné kuchyne a interiery exkluzívne zastúpenie značiek: - Schüller, Next125, Miele, Dornbracht, Polaris.

Eshop v prevádzke. Internetový predaj soľných lámp a produktov, prírodná kozmetika, rehabilitačné produkty s turmalínom ... --- Soľanky Soľná jaskyňa a Polárium Zlín. Z TECHNICKÝCH DÔVODOV PREVÁDZKU SOĽNÉ JASKYNE A polarite PRERUŠENIE !!! SOĽNÁ INHALAČNÁ JASKYNE s unikátnym mikroklimatickým prostredím - ideálne pre posilnenie imunity, na ...

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Predaj, montáže, servis: - klimatizačné zariadenia pre byty, kancelárie, výrobné haly - chladiče vody - chladiarenské a mraziarenské technológie - chladiace a mraziace boxy - tepelné čerpadlá - vzduchové dverné clony.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz: - inštalačného materiálu pre technické zariadenia budov v obore voda, kúrenie, plyn a pre zámočnícke práce: - rúrky, príruby, kolená - oceľové PORO rošty - drobný závesný a upevňovací materiál. Delenie materiálu.

Maloobchodná predajňa: - sklo - porcelán - krištáľ. predaj: - olovnatý krištáľ-bohato brúsený - olovnatý krištáľ-kombinovaný a zušľachtený - granátové sklo-hladké a zušľachtené - rubínové sklo-zušľachtené - vysoký smalt - vrstvené sklo - perokresba - egerman - umelecké sklo - krištáľové miniatúry - originál ...

Obráběčství -Výroba plastových výrobkov a gumových výrobkov -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služieb -Specializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Návrh, výroba, montáž, inštalácia, predaj: -Zrkadlový steny -zrcadla: -fasetování -brúsené -pískování. Maloobchod, predaj: -koupelnové doplnky firmy ELLUX.

Prevádzkujeme e-shop so strojnými zveráky. skľučovadlom, úpinky, osvetlením, clhlazením

-Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Provozování cestovné agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti ...

Chov a výkrm: -drůbež. Výroba: -sklolaminát. Veľkoobchod: -materiál pre výrobu sklolaminátu.

Obdchodní zastúpenie španielskych firiem Aparici, Apavisa pre ČR a SR. Predaj, dovoz: - obchodné kontakty so Španielskom - priamy import keramické obklady a dlažby Ponúkame: - glazované keramické obklady a dlažby - luxusné spekané dlažby glazované s vysokým leskom alebo prefarbené v črepu - technické spekané dlažby prefarbené v ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -Celkové základný elektroinštalačný materiál: -Plastové rozvádzače -odbočné krabice -Káblová žľaby -trubiek s príslušenstvom -jističe -stykače -protahovací pera -svítidla, svetelné zdroje -vypínače -kabely -drobný spojovací materiál. Elektromontáže. Elektroprojekce. Revízia ...

Elektromontáže. Dodávka, projekcia, montáže: -sběrnicové systémy KNX -meranie a regulácia -kompletné elektroinštalácie: -slaboproud -silnoproud predaj: -elektromateriál. Celá SR.