Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť bahení Zbyněk Hejný zo Zlína sa Vám postará o kompletný bytový servis a zaistí kvalitné inštalatérske práce. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, kde tiež vykonávame opravy kúrenie a všetko okolo domácich vodární a kotolní. Firma ponúka bytový a inštalatérsky servis: - inštalatérske práce - vodoinštalácie - domáce kotolne - ...

Veľkoobchod, predaj: - kompletné vybavenie kúpeľní (vane, sprchové kúty, vaničky, umývadlá, vodovodné batérie, obklady, dlažby, bidety, záchody, pisoáre) - kúpeľňové doplnky (zrkadlá, poličky, držiaky, kúpeľňový nábytok) - sanitárna technika (systémy pre sanitárne inštalácie GEBERIT, odpady, sifóny, ohrievače, hygienický program) Villeroy ...

Záručný a pozáručný servis ručného elektrického náradia značiek Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite. Predaj ručného elektrického náradia.

Výroba paletového nábytku na zákazku.

Trhové ocenenie nehnuteľnosti. Predaj, prenájom nehnuteľností. Naaranžovania interiéru. 3D scan nehnuteľnosti - virtuálna prehliadka, videoprohlídka. Webové stránky nehnuteľnosti. Developerská činnosť.

Realizácia interiérov: - hotelové priestory, reštaurácie - predajne, kancelárie - rodinné domy. Projektová dokumentácia v 3D. Vlastná doprava.

Betonárka. Betonáreň. Výroba, doprava, ukladanie: - betónu, betónovej zmesi.

Spoločnosť TOPSCHODY s.r.o. Zlín sa venuje problematike renovácie schodov, zábradlia, dverí a zárubní. Máme za sebou stovky realizácií - obklady schodov, schodísk, renovácie dverí, montujeme nová zábradlia, nové dvere a zárubne. Pôsobíme na Morave v regióne Zlínsky, Olomoucký kraj aj Moravskosliezsky a Juhomoravský kraj. Našimi dodávateľmi ...

služby: - kominár, kominictví. Výroba: - kachľová pec.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kovová nábytok -archivační nábytok -dílenský nábytok -kancelárskych -šatníky -kartotéky, registratúry -výkresové skrine Priamy dovozca: -nábytok Kodreta: -chrómovaná sedací nábytok

Maloobchod, predaj, eshop: -bytový textil: -polštáře, periny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony -dekorační látky.

Truhlářství František Kedra sídliaca v okrese Zlín sa prevažne zaoberá výrobou atypických stolárskych výrobkov. Vykonávame kompletnú stolársku výrobu pre interiéry, a to ako z lepených materiálov (lamino pod.), Tak z masívu a na objednávku vyrábame aj exteriérové prvky (pergoly, zábradlia, brány, ...). Snažíme sa o maximálnu kvalitu výrobkov aj o ...

Akvarel, maľba a digitálne grafické práce: - semináre - obrazy na predaj - tvorba na zákazku.

Realitná činnosť: - predaj nehnuteľností - nákup nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Distribútor, predajca výrobkov značky SANITY SWISS pre Českú a Slovenskú republiku: - sprchové kúty, vaničky - vane z mramoru - vodovodných batérie - sprchovací sety.

osobné sklad - nechce figurovať pod týmto názvom spoločnosti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -střešní okná VELUX -Profily

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Drobné stavebné práce. realizácia: - liate podlahy - podlahové kúrenie. Predaj, dodávka: - stavebného materiálu.

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Kompletná realizácia vnútorných a vonkajších krbov, od návrhu po samotnú stavbu. Ďalej vykonávame stavbu a inštaláciu krbových a kachľových pecí a sporákov. V našom e-shope si môžete pozrieť a zakúpiť krbové vložky, krbové a kachľové pece od preverených výrobcov SPARTHERM (Nemecko) a Romotop (ČR).

Výroba, šitie, predaj: - vankúšiky - bylinkové vankúše - vreckárov - obaly na vreckovky. - uteráky, osušky s menom.

Stolárstva a stolářství: - zákazková výroba nábytku.