Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Prvotriedne tieniaca technika vyrobená v Českej republike. -rolety -žaluzie -SIETE proti hmyzu -markýzy -garážová vráta Všetka tieniaca technika - kvalita, spoľahlivosť, starostlivosť, profesionálne služby a príjemné ceny

Kovovýroba, zákazková výroba: - kovové konštrukcie a výrobky Výroba a montáže: - oceľové konštrukcie - zábradlia. Poskytovanie montážnych prác. Realitné služby.

Predaj, e-shop: - záhradnícke potreby - hnojivá - pestovateľské médiá, nádoby - ochrana rastlín - osvetlenie skleníkov

Výroba, tkanie: - gobelíny - originálne koberce - tapisérie Reštauruje a čistíme aj historické textílie.

Dodávka, realizácia, montáž: - čisté priestory - technologické zariadenia a čistá médiá - vzduchotechnika, klimatizácia

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál

Supermarket. Maloobchod, po rodej: - potraviny - mäso, údeniny - ovocie, zelenina - pečivo - nápoje - cukrovinky - drogéria, kozmetika - domáce potreby - sklo, porcelán, keramika - kancelárske potreby - elektronika - elektrospotrebiče - chovateľské potreby - záhradkárske potreby.

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Štúdie a projekty stavieb vrátane inžinieringu alebo realizácie drobných stavieb (stavebné projekcie). Urbanistické štúdie. Návrhy interiérov, inžiniering, dodávka a realizácia. Návrhy záhrad a zelene, realizácia záhrad a parkových úprav, dodávka a realizácia umelého zavlažovania, jazierok a vodných ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sanitárne zariadenia (akrylátové vane) - vane, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážne, perličkové systémy - filtre na vodu - dávkovače tekutých mydiel - kúpeľňový nábytok a doplnky.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Veľkoobchod: - stavebniny pre hrubú stavbu - stavebná izolácia - fasádne, zatepľovacie a omietkové systémy. Predaj: - dlažba - obklady - sanitárna technika - stavebný materiál. Kamiónová doprava materiálu s hydraulickou rukou.

Predaj: - vyhrievané systémy plastov a strižných nástrojov - komponenty, dosky a rámy foriem.

Predaj a výroba sedacích súprav na mieru. Individuálny prístup a výroba podľa Vašich predstáv. -sedacie súpravy -rozkladacie súpravy -postele na mieru -poťahoviny Kvalitné materiály a profesionálny prístup.

Výroba kotlov: - automatické teplovodné kotly na drevné pelety - kotly na drevo - kontajnerové kotolne - krbové kachle.

Strojárska výroba a kovovýroba je hlavnou činnosťou firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, ktorá pôsobí prevažne v regióne Vsetín, Zlín, Zlínsky kraj. Do výrobného programu spoločnosti patria kovové, oceľové zvarence, oceľové konštrukcie pre stroje, rámy strojov a strojárske diely - komponenty. Vyrábame aj oceľové prepravné a skladovacie palety aj ...

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Maloobchod, predaj, pokládka: -podlahy (laminátové, drevené, prírodné linoleum, plávajúce, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dvere -schodisko -parapety -soklové lišty.

Výroba: - svetelné efekty - špeciálne osvetlenie (diskotéky), diskotékové svetlá.