Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo, podlahárstvo. Stolárske práce z masívu, dyhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyňa, nábytok - dvere, obložky - schody, podlahy - okná, eurookná - drevené fasády, obklady.

Jedálenské sety nielen pre príjemné stolovanie? To je firma KS FASHION, s. Na našich vzorkových predajniach v Starom Meste pri Uherskom Hradišti a Zlechove alebo na našom eshope. Lacné a hlavne kvalitné jedálenské sety, čalúnené, drevené stoličky aj stoly. Toto všetko vieme vyrobiť. Ponúkame aj kancelárske a interiérové stoličky, stoly, ...

Pranie a šitie krojov. Strojové a ručné vyšívanie krojov. Šitie darčekových predmetov. Cirkevné odevy a textílie, perinky a rúšky ku krstu. Bytové doplnky.

Výrobca, výroba: -kuchyňa na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu -komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek: -vstavané skrine na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu - veľkoobchod - predaj kuchynských liniek sektorový rad - výroba nábytku na mieru aj sériovo. Predaj: - bytového nábytku - kancelárskeho ...

Kuchynské štúdio. Výroba, montáže, maloobchod, predaj: -nábytok, nábytku -kuchynské linky, kuchyne -dverí, schodísk -podlah, podlahy.

Výrobca, výroba: -kuchyne na mieru. Stolárstvo, stolárstvo. Komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek.

Maklérska kancelária. Realitný maklér. Poisťovací maklér: -dojednanie poistenia: -osôb, súkromného majetku, automobilov, zodpovedností, poistenie majetku vloženého do podnikania, podnikateľská riziká, zodpovednosti podnikateľov, zamestnancov -dojednanie stavebného sporenia.

Spoločnosť INF Real Estate sa zaoberá komplexnou správou a údržbou nehnuteľností, ktoré sú vo vlastníctve skupiny INF. Ide celkom o šesť objektov komerčného charakteru, v atraktívnych lokalitách Uherského Hradiště a Kunovic. Pre svojich klientov zaisťujeme, ako správcu nehnuteľností, nielen stopercentné služby, ale taktiež ponúkame niečo navyše. ...

Prenájom: -kancelárske, nebytové priestory. Ubytovanie : 2-4 lôžkové izby, WC a sprchy na chodbe, kuchynka, kultúrna miestnosť, parkovisko.

Šitie: -záclon, závesov -japonských stien -rímskych roliet -obrusov -poťahov na stoličky -prehozy -vankúšiky -bytové doplnky.

Prenájom, správa: - vlastné nebytové priestory. Skladovanie. Uskladnenie.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností: - predajom a prenájmom nehnuteľností.

Vykonávam servis a opravy plynových kotlov, preventívne prehliadky vrátane kondenzačných kotlov. Revízia domových plynovodov a plynových spotrebičov.

Montáže technológií chladenia chladiaceho nábytku a chladených priestorov. Výroba a montáže technológie chladenia priemyselnej vody. Montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Výroba, predaj, montáž: -nábytok: -zákazková výroba nábytku -kuchyňa, kuchynský na zákazku -obývacie a detské izby -kancelárie -vstavané skrine -bytový nábytok. Zákazková výroba drobných drevostavieb: -pergoly, altány, záhradné domčeky -garážové státie. Návrhy interiérov: -na počítači v 3D grafickom programe.

Stavebné a murárske práce, sadrokartóny, obklady a dlažby, zatepľovanie budov, montáže okien, parapetov a žalúzií.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie,nákup,predaj,prenájom: -nehnuteľnosti -domy, byty -chaty,pozemky.

Výroba: - vlnitý pozinkovaný plech Výroba kľúčov FAB na počkanie. Predaj: - ložiská, gufera - spojovací materiál.

Stavebná firma. Práca: -komplexné stavebné. Služby: -inžinierska činnosť v investičnej výstabe -projekcia, projektovanie -architektonické. Sídlo: -Staré Mesto 68603, Trávnik 2106

SLužby: - zvýhodnený podnájom pre začínajúce inovačné firmy - poradenstvo pre začínajúcich podnikateľov - organizácia seminárov a konferencií - školenia podnikateľov a manažérov firiem - zabezpečenie administratívnych služieb - technické zabezpečenie - pripojenie na internet a správu dát - umiestnenie trvalej reklamy - prenájom školiacich ...

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny