Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Montáž, opravy a servis klimatizačných jednotiek typu split, multisplit a VRF. Ďalej vykonávame servis a montáž tepelných čerpadiel vzduch-voda a rekuperačných jednotiek. Samozrejmosťou je aj pravidelná revízna kontrola nariadená vládou-, , revízia úniku chladív'' v chladiacom okruhu s regulovanými látkami a F-plyny všetkých kategórií. Jednou z ...

Architektonický ateliér - projektovej dokumentácie - návrhy interiérov.

Výroba: -nábytok na mieru -kancelársky nábytok -vybavenie pre škôlky a školy

Výroba: -atypický nábytok na mieru -nábytok pre škôlky a školy -kancelársky nábytok

Výroba, pokladanie, opravy: -priemyselné podlahy -liate podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Predaj, požičovňa, servis, oprava: -náradie, ochranné a pracovné pomôcky pre remeslá, záhradkárov, domácich majstrov.

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...

Realizujeme kompletný interiérový LED systém osvetlenia: -návrhy, projekty, vlastný vývoj a výroba. Špecializujeme sa na dekoratívne aj plnohodnotné osvetlenie. Staviame atypické sadrokartónové stropné podhľady. Ako jediná firma v SR vyrábame kompletné LED svietidlá, samostatné LED pásy a LED trubičky v cca 400 kombináciách dĺžok, farieb a ...

Projekcia, predaj, servis a montáž značkovej klimatizácie FUJITSU, LG, Sinclair a ďalšie. Montáže do bytu, rodinného domu, kancelárie, firmy, výrobné haly, reštaurácie. Ďalšie odbory: - kamerové systémy - zabezpečovacie a dochádzkové systémy - videotelefóny. Na trhu pôsobíme od roku 1993.

Činnosť: - autorizovaný architekt - návrhy stavieb - inžinierska činnosť

Skladovacie a logistické centrum. Služby: - skladovanie - príjem, manipulácia s tovarom - prenájom skladových, kancelárskych priestorov.

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Dodávka, montáže, inštalácia: -ústredného kúrenia -podlahového vykurovania -vody, plynu -solárnych kolektorov -kotle, radiátory -kúpeľňové vybavenie. Práca VODO TOPO PLYN: -vodoinštalatérske, vodoinštalačné -kúrenárske, kúrenárstvo -plynárske, plynárstvo. Rekonštrukcia kúpeľní. Zaistenie projektovej dokumentácie.

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Výroba, dodávka, predaj: -pletivo, okrasné pletivo, šesťhranné -drôt: -napínací, viazací, pozinkovaný, potiahnutý PVC -stĺpiky -brány, bránky: -pozinkované, komaxitové -mobilné dielce. Predajňa: -Boršice 439, tel.:572501211.

Predaj: - záhradnícke potreby - ručné, rotačné prevzdušňovače trávnikov - ručné, rotačné kypriče pôdy - háky na mäso - ručný postrekovač na fľašu - kropítko na kanvu.

Predaj - elektroinštalačný materiál - ističe - spínače - softštartéry - plastové rozvádzače a - káble a vodiče na priemyselné použitie - transformátory - elektromery.

Maloobchod, e-shop: -železiarstvo -sklo-porcelán -kuchynské potreby -šijacie stroje -sanitárna keramika -materiál: -vodoinštalačný -kovo -nástroje -náradie -spotrebná elektronika -jazdné bicykle -elektrospotrebiče pre domácnosť. Servis zaistený. Rozvoz tovaru zadarmo.

Výroba, predaj: - zámková dlažba - plošné dlažby - zatrávňovacie dlažby - obrubníky - betónové murovacie tvárnice.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Veľkoobchod, predaj: -stavebný materiál -pórobetónové tvárnice a priečkovky PORFIX. -PREFABET, POROBETÓN, POROBETÓN SK.

Maloobchod,predaj: -svietidiel (svietidlá,svetlá).

Stolárstvo, podlahárstvo. Drevárska výroba: -záhradné domčeky, pergoly -záhradný nábytok -pokládka drevených a plávajúcich podláh -kuchynské linky, obývacie steny, vstavané skrine -výroba a montáž schodísk - samonosné, s betónovým podkladom, železné konštrukcie -drevené zárubne, dvere, posuvné dvere, vráta.