Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Zaoberáme sa prenájmom kancelárií rôznych veľkostí v hlavnej tepne Uherského Hradiště. Našou ďalšou činnosťou je prenájom reklamných plôch a poskytovanie virtuálneho sídla spoločnostiam.

Výroba, veľkoobchod: - tortové krabice - košíčky na muffiny, cukrárske košíčky - papier na pečenie, baliaci papier - papierové a hliníkové formy na pečenie - tortové podložky, tortové čipky

Zámočnícke práce. Výroba, montáže : - schodisko aj točité - podesty, zábradlia - vráta, brány, oplotenie, balkóny - ľahké oceľové konštrukcie - podkrovné vstavby. Delenie materiálu. Zváracie práce.

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Predaj: - chovateľské potreby - drogéria - papierenský tovar - záhradkárske potreby

Vykonávame komplexné dodávky klimatizácií a tepelných čerpadiel vzduch-vzduch, prác s tým súvisiacich ako inštalácia, servis, údržba a iné. Predaj a inštalácia zariadení značiek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domov, bytov, kancelárií a iných priestorov za účelom efektívneho prikurovania, vykurovania a chladenia. , ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kuchynské drezy - kuchynské dvierka - vodovodné batérie - elektrospotrebiče - kuchynské linky na zákazku - drôtený program.

Zákazková výroba a montáže nábytku - kuchyne, vstavané skrine, pracovne, kancelárie, detské a obývacie izby, šatne a predsiene z laminovaných a fóliovaných materiálov.

Predaj, pokládka, poradenstvo: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plávajúce podlahy, korok -čistiace rohože, doplnky -záťažové podlahoviny...

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.

Výroba, predaj: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -kúpeľne -schodisko -vstavané skrine -dvere.

Realitná kancelária ALCANTARA CZ pôsobí na realitnom trhu od r. 1997. Zabezpečuje celkový realitný a právny servis pri sprostredkovaní predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností v Zlínskom kraji. Pre zahraničných klientov zaistíme nákup nehnuteľností v Prahe a Stredočeskom kraji vrátane kompletného realitného a právneho servisu spojeného s ...

Realitná kancelária. Sprostredkovanie nákupu a predaja nehnuteľností, prenájmu domov, bytov, komerčných objektov a pozemkov. Zaistíme prevod nehnuteľností vrátane kompletného právneho servisu.

Stolárstvo, výroba nábytku: - interiérový a kancelársky nábytok - detské izby - spálňa - obývacie izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelárie - hotely - kuchynské linky.

Realitná kancelária - prenájom, predaj nehnuteľností

Predaj dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnoviek, trapézov, montážnych doplnkov, plexi, ostatných plastov. Výpredaj zvyškov, rezanie zadarmo, doprava po celej Českej Repulike. Najlepšie ceny nielen pre malých odberateľov.

Prenájom: - výrobné haly - skladovacie plochy. Služby: - ochrana a ochrana majetku a osôb v uzavretom areáli - recepčná služba - zabezpečenie poštových služieb - prehľadný vnútorný informačný systém - existencia vlastného zboru dobrovoľných hasičov - nepretržité poskytovanie hasičských služieb v areáli - možnosť zaistenia ...

Zákazková výroba, predaj: - drevené didaktické hračky a hry z bukového dreva a v prírodnom prevedení: - didaktické hry pre materské školy - dekoračné predmety - kvety, vtáčiky, ryby, vianočné motívy, jarné motívy - drobné výrobky, bytové doplnky z bukového dreva - drevené pomôcky na rozvoj zmyslového vnímania pre deti aj na ...

Zváracia technika. Montáž, predaj a servis: -všetky zváracie techniky vrátane náhradných dielov a prídavných materiálov. Požičovňa, požičiavanie: -zváracie techniky.

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Naša firma sa zaoberá výrobou drevených EUROOKEN-dvojsklo aj trojsklo, kastlových (špaletových) okien vr. ozdobných prvkov na pamiatkové budovy, vchodových EURODVERÍ, interiérových obložkových dverí, drevených garážových brán, zimných záhrad a všestrannou zákazkovou výrobou z masívu. Zadarmo a radi Vám spracujeme cenovú ponuku. Naša firma je ...

Montáž, opravy, servis: -plastové okná -eurookná

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - šmykľavky - vodné atrakcie. Zákazková zámočnícka výroba: - oceľové schodiská, konštrukcia - zábradlia, rebríky, oceľové okná, vráta, ploty, mreže - palety - kontajnery. Laserové rezanie plechov formát 1500x3000, - hrúbka oceľ max 12mm - hrúbka nerez max 6mm.