Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby, zaistenie: -komplexná správa budov -služby spojené s užívaním bytových jednotiek -vyúčtovanie služieb (kúrenie, TÚV*, SV**) -odčítanie vodomeru -vedenie účtovníctva bytových domov, daňové priznanie -opravy, revízie -projektové dokumentácie -vybavenie dotácií a úverov na opravy -registrácia spoločenstva -výpočet, ...

Realitná kancelária - predaj bytov, domov, pozemkov.

Stolárstvo. Výroba - drevené okná a dvere.

Internetový predaj, e-shop: -dekoratívne predmety

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - spálňa, postele - okná, dvere - skrine - záhradný nábytok - nábytok do reštaurácií, obchodov.

Výroba ozdobných okenných mreží, plotov, vstupných bránok, zábradlí a drobných výrobkov z ozdobného kovu.

Prevádzkovateľ eshopu Nabytkomanie.cz. Moderný nábytok za nízke ceny - kompletné vybavenie bytu. Predaj: - nábytok do obývacej izby, spálne, kuchyne, predsiene, detský nábytok - kancelársky nábytok.

LED market – predajca LED technológie a osvetlenia. Ponúkame na predaj široký rad LED setov, LED pásikov, LED žiaroviek, LED zdrojov, LED reflektorov a LED príslušenstvo. Naša LED technológia, to je moderné osvetlenie s nízkou spotrebou energie. Tvorba webových stránok, e-shopov, online marketing.

Výroba, kovovýroba: - priemyselné nože - pílové kotúče - ručné píly - kovoobrábacie nástroje - drevoobrábacie nástroje.

Lesníctvo, údržba zelene. Vykonávame frézovanie pňov, drvenie klestu, prípravu pôdy, kosenie trávnatých porastov a likvidáciu porastov.

Výroba, dodávka, predaj: -pletivo, okrasné pletivo, šesťhranné -drôt: -napínací, viazací, pozinkovaný, potiahnutý PVC -stĺpiky -brány, bránky: -pozinkované, komaxitové -mobilné dielce. Predajňa: -Boršice 439, tel.:572501211.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Sprostredkovanie obchodu a služieb Poskytovanie alebo sprostredkovanie ...

Prenájom: -kancelárske priestory a priestory pre obchody a služby v priemyselnom areáli Svitu, budova 22, oproti Krajského a Finančného úradu.

Veľkoobchod, predaj: - sypké hmoty, materiály pre hrubú stavbu: - piesok žltý 0-2 - poterák - prírodné kamenivo 4-8 - štrk -drť - cement - kamenná drvina pod zámkovú dlažbu, úpravu ciest - kamene z Váhu - mulčovacia kôra - makadam 8-16, 16-22, 22-36 - siete do betónu. Doprava štrkov a pieskov Zlín.

Predaj: - záhradnícke potreby - ručné, rotačné prevzdušňovače trávnikov - ručné, rotačné kypriče pôdy - háky na mäso - ručný postrekovač na fľašu - kropítko na kanvu.

Predaj - elektroinštalačný materiál - ističe - spínače - softštartéry - plastové rozvádzače a - káble a vodiče na priemyselné použitie - transformátory - elektromery.

NÁBYTOK PRE VÁŠ DOMOV A PODNIKANIE VEPinterier je firma so špecializáciou na kancelársky nábytok. Vyrábame a dodávame aj kompletné vybavenie do interiérov Vašich domovov. Nebojte sa nás osloviť s Vašou konkrétnou predstavou alebo navštívte náš e-shop: www.vep-interier.cz a vyberte si z našej ponuky. Môžete využiť kompletný servis našich ...

Maloobchod, e-shop: -železiarstvo -sklo-porcelán -kuchynské potreby -šijacie stroje -sanitárna keramika -materiál: -vodoinštalačný -kovo -nástroje -náradie -spotrebná elektronika -jazdné bicykle -elektrospotrebiče pre domácnosť. Servis zaistený. Rozvoz tovaru zadarmo.

Drevovýroba: - preglejkové debny - atypické palety - paletový nábytok.

Vývoj, výroba a predaj: - zapaľovacie systémy - navíjané súčasťou Trieskové obrábanie. Tvárnenie za studena – lisovanie. Výroba, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlynčeky na mäso Porkert - náhradné diely a príslušenstvo pre mlynčeky.

Výroba, predaj: - zámková dlažba - plošné dlažby - zatrávňovacie dlažby - obrubníky - betónové murovacie tvárnice.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Elektroinštalácia domová, bytová: - kompletné rozvody elektrickej energie - servis elektroinštalácie - osvetlenie - inštalácia elektro pre kuchynské linky - prípojky a prihlášky na odber - bleskozvody - inštalácia, revízia. Slaboprúdové inštalácie: - EZS - zabezpečovacie systémy - EPS - požiarne systémy - televízne rozvody, ...