Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Ponúkame logistické a skladovacie služby. Zaoberáme sa konsignačným aj expedičným skladovaním materiálu a výrobkov s možnosťou dodania do výroby. Poskytujeme na prenájom výrobné, skladovacie a kancelárske priestory.

- Výrobky z kameňa. - Umelý kameň. - Výroba obkladov a dlažieb. - Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov. - Interiérové aj exteriérové obklady.

E-shop: - metráž - bytový textil - odevné látky Veľkoobchod: - bytový textil - metráž - odevné látky.

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Výroba, predaj: - sektorový nábytok - nábytok na zákazku. Predaj: - stoličky (kovové, drevené, kancelárske).

Dodávka, montáže, inštalácia: -ústredného kúrenia -podlahového vykurovania -vody, plynu -solárnych kolektorov -kotle, radiátory -kúpeľňové vybavenie. Práca VODO TOPO PLYN: -vodoinštalatérske, vodoinštalačné -kúrenárske, kúrenárstvo -plynárske, plynárstvo. Rekonštrukcia kúpeľní. Zaistenie projektovej dokumentácie.

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Ručná výroba: - šperky - odevné doplnky - interiérové dekorácie

Výroba a predaj herných zostáv - hojdačky - pieskovisko - balančné prvky - tabuľa - šplhacie zostavy - hracie veže - záhradný nábytok - kolotoče - doplnky - textil

Výroba, projekcia, predaj, montáž, servis: -priemyselné sekcionálne brány -rolovacie (zvinovacie) vráta. Predaj, montáž, servis: -protipožiarne vráta a dvere -dvere tesniace proti dymu -bezpečnostné dvere -zvukovo izolačné dvere -tepelnoizolačné dvere -profilové rámové dvere -posuvné vráta a brány -skladacie posuvné vráta -garážové ...

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Maloobchod, predaj, opravy, servis: - záhradná technika, mechanizácia Dakr - Panter - kosačky, mulčovačeTekton - stavebnica RZS - rozmetadlá, rozmetadlá hnojív a soli. Sídlo firmy: - Hranice, Trieda Československej armády 210.

Výroba, predaj, e-shop: - dekoratívnych predmetov do záhrad a interiérov - záhradné lampy, bonsajové misky, nádoby a truhlíky z imitácie - výrobky z keramiky.

Prenájom: -kancelárie Kancelárie: -flexibilný členený priestor -internet -siete LAN -parkovanie pri budove -umiestnenie v centre mesta. Denná kancelária: -hodinový či denný prenájom školiacej miestnosti alebo kancelárie.

-Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb. -Prenájom hnuteľného a nehnuteľného majetku. -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave

Predaj - lesnícke potreby - záhradnícke potreby

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Správa a údržba nehnuteľností -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Predaj, e-shop: - pracovné ochranné pomôcky - elektrické, ručné, pneumatické náradie - záhradná technika - diamantové kotúče - pracovné svetlá - výroba pílových pásov.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie ...

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

EDEL interiér - Showroom, firemná predajňa značky EDEL nábytok. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok - čalúnené sedacie súpravy (klasické, moderné, kožené).