Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dizajn interiérov. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť.

Opravy a predaj elektromotorov a ručného náradia.

Výroba: -navyjaky -plošiny -invalidi - preprava -spoilery -vstavby sedadiel -krytky matíc.

Vykonávanie revízií: - kotly - tlakové nádoby - parné turbíny Obsluha a uvádzanie do prevádzky: - kotly - tlakové nádoby - parné turbíny Opravy energetického zariadenia. Vykonávanie chemických vyvárok a profuku kotlov, parovodov a ďalšieho zariadenia. Tvorba prevádzkových predpisov, projektov prvého uvedenia do ...

Pestovanie a predaj vianočných stromčekov. Poradenstvo pri pestovaní vianočných stromčekov. Projektovanie a realizácia záhrad. Údržba zelene. Odborný hospodár pre súkromné lesy. Predaj sadeníc drevín a okrasných stromčekov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, inštalácia: -strešná krytina -strešné doplnky -strešné okná -plastové žľaby, zvody -strešné šindle -klampiarske prvky Montáž: -strechy na kľúč. Výškové práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, poradenstvo: -bazény, swimspa -vírivé masážne bazéniky HYDROPOOL -sauny, wellness -dodávka na kľúč -bazénové doplnky a chemikálie

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - materiály na výrobu nábytku - plošný materiál - parapety - kuchynské dosky - nábytkové a posteľové kovanie - nábytkové komponenty.

Henkai architekti sa dali dohromady v roku 2012 po niekoľkoročnej spolupráci pod hlavičkou Atelieru 111 architekti. Tím tvoria Daniel Baroš a Michal Nejezchleb z pod Radhošťa na Valašsku a Marcel Šípka z pod Tatier na Slovensku. Venujeme sa architektúre a designu. Navrhujeme veci od veľkosti stoličky po veľkosť mesta. Všetko, čo urobíme, by malo ...

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok z LTD aj masívu, postele, vstavané skrine, dvere, obložky a vráta z masívu, laboratórny nábytok, kuchynské linky, postele, stoly, lavice atď.

Hotelový a bytový textil, e-shop, maloobchod a veľkoobchod s bavlneným textilom: -prestieradlá -obliečky -uteráky, osušky -utierky -metráž -šitie na zákazku.

Dodávka, montáž: - plastové okná a dvere - EURO okná (eurookná) - žalúzie - okenné siete proti hmyzu - sadrokartón, podhľady AMF. Murárske práce.

Predaj, montáž, realizácia striech, konzultácie, zameranie, rozpočet: - komplexné strešné systémy Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - strešné doplnky - strešné fólie a membrány. Požičovňa, prenájom: - lešenie PLETTAC SL-70 - prenájom strojov Schlebach. Výškové práce.

Realitná kancelária. Oceňovanie nehnuteľností a znalecké posudky.

Stavebno stolárska výroba Výroba - nábytok Špecializované stavebné činnosti (výkopové a zemné práce) Prípravné práce pre stavbu Úprava kovov

Výroba: - drevené eurookná - vchodové dvere - balkónové dvere - posuvné terasové dvere - posuvné terasové dvere HS Portal - skladacie dvere - zimné záhrady a presklené zostavy, výlohy - okenice.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náradie, nástroje - držiaky britových doštičiek - sústružnícke nože s SK - britové doštičky s SK - vrtáky do kovu, dreva, skla, betónu - prístroje a nástroje na valcovanie, rezanie závitov - frézy do kovov, dreva, muriva - sústružnícke nože - vyvrtávacie hlavy univerzálne - brúsne, rezné ...

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba foriem na plasty -výroba prototypových foriem zo zliatin hliníka -nástrojáreň -lisovanie plastu -výroba pre automobilový priemysel. Remeslo: -nástrojár.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Ubytovacie služby -Projektovanie elektrických zariadení -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

-Výroba brašnárskeho a sedlárskeho tovaru (okrem prostriedkov ortopedickej povahy) -Výroba kovového spotrebného tovaru -Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom Obchod so zvieratami určenými pre záujmové chovy

Maloobchod, predaj: - materiál vodo, topo, plyn - vodoinštalačný materiál - batérie, armatúry - drezy. Práca, údržba: - drobné inštalatérske práce. Rekonštrukcia bytových jadier.

Lesníctvo. Služby: - pestovanie lesných drevín - ťažba dreva. Arborétum Vsetín. Horská chata Nivka.

Stavebná firma. Stavba: - komunikácia - komunika pre peších - sadové úpravy - cesty - detské ihriská - zemné práce - výstavba inžinierskych sietí.