Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Internetový predaj nábytku, kuchynského vybavenia a bytových doplnkov. Ponúkame moderný dizajnový nábytok do obývacích izieb, spální, pracovní, detských izieb.

Výroba, montáž a opravy: - skúšobných stanovíšť, el. pohonov, jednoúčelových strojov, elektromotorov, synchrónnych a asynchrónnych generátorov.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, záťažové, behúne). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revízie a skúšky, meranie, regulácia: - plynových zariadení a plnenie nádob plyny, elektrických zariadení MaR (meranie a regulácia) - výroba rozvádzačov do 3200A a ponuka poradenstva - projekcia elektro a MaR.

Renovácia dverí, renovácia zárubní a fototapety sú ideálnym riešením. Vykonávame renovácie dverí, renovácie zárubní, renovácie nábytku, kuchynských liniek a reštaurovanie-repas dverí. Predaj a montáž dverí a obložkových zárubní. Ponúkame aj tepelne úsporné opatrenia - zateplenie okien izolačným dvojsklom a zatesnenie obvodovým silikónovým ...

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Štúdio zdravého spánku. Predaj, montáž, dovoz: -nábytok -sedacie súpravy -obýbacie steny -štúdio zdravého spania -rozkladacie váľandy.

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Podlahárske práce. Maloobchod, predaj, pokládka: - plávajúce, laminátové, drevené podlahy - športové podlahy, gumené podlahoviny - parkety (aj mozaikové), palubovky - lišty, stierky - koberce, korok, PVC, linoleum.

Maloobchod, predaj: - materiály stolárske, stolárske, nábytkárske - nábytkové dvierka určené na finálnu výrobu kuchýň, kúpeľní, komerčných interiérov, lekárskych ordinácií, študentských a detských izieb.

Služby: -architektonické -inžinierske vrátane projektovania.

Minitechnické služby: - kosenie trávy - údržba pozemkov okolo fotovoltaických elektrární - bezúdržbové mulčovanie - autodoprava - dodávka typu valník nosnosť 1, 5t - odvoz a sťahovanie nábytku - správa a údržba budov a majetku - drobné opravy vo firmách.

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

Ochrana majetku a osôb. Realizácia a údržby záhrad.

Stavebná činnosť, stavebné práce: -rekonštrukcia a výstavba rodinných domov -zateplenie, zatepľovanie fasád -rekonštrukcia stavieb, budov, domov -priemyselné a občianske stavby -realizácia bazénov -výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov, zámkovej dlažby -oporné múry, spevnené plochy -montáž sadrokartónov -výstavba ...

Tradičný dodávateľ plastových, drevených a hliníkových okien a dverí už od roku 1999. Vynikajúce referencie a osobný prístup k zákazníkom

Spoločnosť Elgas Zlín vykonáva kompletné plynoinštalačné práce a kúrenárske práce. Montáž, pripojenie, opravy, servis: - plynové spotrebiče na zemný plyn a propánbután - ohrievače, karmy, sporáky - plynové kotly, kotolne - domové a bytové rozvody plynu. Rekonštrukcia plynových stúpačiek.

Zdravotné kancelárske stoličky SpinaliS, obchodné zastúpenie pre Zlínsky kraj. Stoličky majú patentovaný sedák na pružine, ktorý sa naklápa do všetkých strán, čím imituje sedenie na rehabilitačnom balóne. Prevencia bolestí chrbta aj úľava pri chronických problémoch.

Stolárstvo, stolárstvo: - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - kancelársky, kúpelňový nábytok - vybavenie predajní.

Predaj, maloobchod: - podlahové krytiny - metráž kobercov - PVC - kusové koberce - behúne - kúpeľňové súpravy - rohožky a bytové doplnky - lišty. Sídlo firmy: - Prostredná Bečva 555.

Stolárstvo Jaroslav Očadlík je firma, ktorá sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku a stavebno stolárskych výrobkov. Firma funguje viac ako 15 rokov. Prevádzkareň sa nachádza v Rymiciach pri Holešove. Vyrábame všetko drevené príslušenstvo. Máme bohatú skúsenosť s výrobkami a radi vám poradíme Vaše otázky či zrealizujeme Vaše priania.

Veľkoobchod, internetový obchod, e-shop, eshop, predaj: -interiérové a exteriérové svietidlá.

Výroba, predaj: - rezbárske dláta a rydlá - teslica - tesárske sekery - palice - doplnky (brúsky, pasty).