Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: - bytový nábytok: - pošlite z lamina, masívu, čalúnené, obývacie zostavy, sedacie súpravy, kreslá, ušiaky, komody, šatníky, nočné stolíky, police, jedálenské stoly, konferenčné stolíky a ďalšie - matrace, rošty - bytové doplnky. Nábytok vám dovezieme až domov a odborne zmontujeme.

Výroba: - krby - krbové vložky s nerezovým vodným výmenníkom - kombinované krby.

Predaj, poradenstvo, návrhy: -svietidiel, osvetlenie -stojanové svietidlá -závesné svietidlá - lustre -dekoratívne svetlá -bodové svietidlá, bodovky -stropnica -stolové svietidlá -záhradné svietidlá.

Výroba kotlov: - automatické teplovodné kotly na drevné pelety - kotly na drevo - kontajnerové kotolne - krbové kachle.

Eshop, predaj: -kusové aj metrové koberce rôznej kvality a veľkostí -podlahové krytiny s možnosťou pokládky -bytový textil: -záclony, závesy, obliečky, deky, prikrývky pre alergikov -teflónové obrusy -osušky, uteráky -dámske a pánske svetre, tričká, pyžamá, nočné košele, plavky -spodná bielizeň ANDRIE, CORNETTE -obliečky ...

Ručná výroba nožov - na bežné nosenie, pre lovcov, rybárov, trampy, bushcraft. Možnosť leptania monogramu na ostrie. Darčekové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pre domácnosti, kancelárie, byty, domy aj chaty - služby pre záhradu - opravy, montáže, inštalácia všetkého druhu.

Výroba,predaj,montáž: -plastové okná z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dvere: -vchodové,posuvné,terasové,balkónové -systémy: -pre okná a dvere,zimné záhrady, fasádne a posuvné systémy -zábradlie -garážové vráta -zimné záhrady -okenné doplnky: -parapety,žalúzie,vonkajšie rolety, siete proti ...

Veľkoobchod, špecializovaný maloobchod: - podlahy - plávajúce, vinylové, drevené - krbové náradie - dvere, kovanie.

Interiérové doplnky, šperky - bytové doplnky - dekorácia na stenu - stolovanie. Predajná galéria: - obrazy - umelecké predmety - grafické listy.

Veľkoobchod, distribúcia, dovoz, import, predaj: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilov, lišty pre plávajúce podlahy, interiéry, kúpeľne, obklady a dlažby

Výroba a montáž kuchynských liniek, bytového aj kancelárskeho nábytku.

Návrhy, projekcia, dodávka, montáže, inštalácia: -riadiacich systémov najmä v oblasti CZT*, TZB* a energetike. Inžinierske služby v oblasti riadenia, merania a regulácie. Aplikačné programy riadiacich a monitorovacích systémov.

E-shop - ekologické hračky a vychytávky - darčekové predmety - riad - pomôcky do domácnosti.

Realitná spoločnosť Českej sporiteľne - predaj nehnuteľností.

Práce, zatepľovanie, zateplenie: -budovy, fasády. Poradenstvo: -v oblasti zateplenia budov. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiály na pokládku obkladov a dlažieb značky KOMPAKT -materiály na zatepľovanie budov -sanačné systémy muriva a betónu -stavebná chémia, stavebné hmoty. Predaj, realizácia, pokládka, ...

Realizácia, montáž: - typový aj atypický nábytok pre obytné kontajnery Vývoj, výroba, predaj: - skladačky výkresov - rezačky - laminovacie stroje - plstené (filcové) podložky pod nábytok - filcové podložky s tŕňom - tlmiace silikónové dorazy na dvierka - samolepiace krytky na skrutky

Kameníctvo. Predaj: - pieskovec - prírodný kameň na dlažby, obklady, murivo, na skalky, do záhrady: - nepravidelný lámaný kameň - pravidelné veľkoformátové dlažby.

Predaj náradia: - vrtáky - frézy - sústružnícke nože - závitníky - výhlbníky - meradlá - zámočnícke zveráky.

Dovoz, distribúcia, predaj, montáž -plávajúce laminátové, drevené, exotické a dubové plávajúce podlahy -príslušenstvo k podlahám, lepidlá, profily s dekorom, lišty Remeslá, služby - pokládka plávajúcich podláh, parkiet, PVC, linolea, kobercov -renovácia parkiet (brúsenie) Požičovňa - brúsky na parkety

Služby: -poistenie občanov a podnikateľov -penzijné pripoistenie so štátnym príspevkom -stavebné sporenie so štátnym príspevkom -úvery - hypotekárne -investície do otvorených podielových fondov -osobné finančné plánovanie -realitná kancelária.