Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, montáže, inštalácie: -klimatizácia, vzduchotechnika -tepelné čerpadlá -chladič zariadenia - chladiace a mraziace boxy.

Návrhy, výroba, predaj, distribúcia: -drátěný program: -drátěné stojany a zásobníky na tovar, tlačoviny, katalógy, prospekty, letáky -dekorační paravány -prodejní stojany -kuchyňský a šatníková drôtený program -LED pásky a svetla.

stolařství: - zákazková výroba nábytku.

Výroba, montáž, stolárstvo, stolárstvo, stolárske a stolárske práce: nábytok: -na mieru podľa priania zákazníka -z masívu, lamina, podyhované drevotriesky alebo kombinácia masív-lamino, masív-podyhované drevotrieska -Dub, buk, jelša, borovica, jaseň -Vstavaný skrine -Drevené stojany, krabičky na víno -Dvere, brány a zárubne -pegoly, ...

Skupina CREAM sa dlhodobo špecializuje na poskytovanie nadštandardných služieb v oblasti nehnuteľností, vrátane výstavby nových a rekonštrukcií existujúcich objektov. Skupina CREAM je zoskupenie spoločností pod manažmentom CREAM uzavretý investičný fond, a.s. Hlavnou činnosťou fondu a podriadených spoločností skupiny je vyhľadávanie a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávka: -stavebné materiály, stavebniny: -betonové výrobky a záhradné architektúra -difuzní a porotěsné fólie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a oceľové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové zmesi -stavebné chémia ...

Výroba, montáž: -kabelových zväzkov pre automobilový priemysel (automobilové elektrické káble). Výroba, predaj: -kabely, izolované vedenie -náhradná diely ku káblom -Plastové a gumové výrobky. Príprava a vypracovanie technických návrhov.

Záhradníctvo ARBORETUM. Komplexné záhradnícke práce. Služby záhradníka. Projektovanie, projekty, návrhy: -zahrady -Park, parkov -arboreta, arborétum -sbírkové záhrady.

Dinaz Zlín je predajcom diamantových nástrojov a náradia. Špecializujeme sa na rezanie a vŕtanie stavebných konštrukcií. vykonávame renovácie diamantových nástrojov. Vŕtanie, rezanie a brúsenie stavebných konštrukcií: - betón - železobetón - kamenné a tehlové murivo. Predaj stavebného a záhradného náradia, kde nájdete okrem iného aj ...

Práca podlahárske: -pokládání podlahových krytín: -koberce, PVC, korok, plávajúce podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stien. Maloobchod, predaj: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, prikrývky pre alergikov, prikrývky z ovčieho rúna, lanolínu.

Renovácie vaní. práca: -rekonstrukce plechové či liatinové vane akrylátovou vaňovú vložkou: -nová vaňa do starej bez búrania, zásahov do muriva a obkladov -vana znovu použiteľná do 24 hodín.

Výroba, predaj: -drážkové (drážkované) panely -lamelové steny -slatové steny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pre vydavateľstvo. Návrhy, realizácia, vybavenie: -interiéry -vybavení predajne. Expedícia, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Firma Rizikové výrub - Jiří Petřík vykonáva výškové práce horolezeckou technikou v regióne Juhomoravský, Zlínsky kraj - Zlín, Uherské Hradiště. Ide prevažne o rizikové výrub stromov, bezpečnostné orezy stromov a frézovanie pňov. Pre mestá a obce zaistíme údržbu zelene, revitalizácie zelene, kosenie trávy. Pre rizikové výrub stromov je nutné ...

Výroba, predaj, import: - malá poľnohospodárska a záhradnej mechanizácie: - traktory a malotraktory LS TRACTOR, DON6 FEN6. Výroba: - univerzálny Jednoosový malotraktor - motokultivátor MKS-60. Poskytujeme servis a predaj náhradných dielov na uvedenú techniku.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo. Výroba: -tvaroviek postele, stoly, stoličky -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplnky.

Elektroinštalácie, revízie elektro. Zabezpečovacie systémy. Informačné technológie. Centrálne vysávače.

Výroba, predaj a montáž: -stínící technika -garážová vráta -horizontální, vertikálne a hliníkové vonkajšie žalúzie -předokenní rolety -okenní a dverové siete proti hmyzu -shrnovací dvere na mieru -Švédske silikónové tesnenie.

Spoločnosť Kotěra Kroměříž spracuje návrhy, vytvorí projekty, dodá a inštaluje automatické zavlažovacie systémy. Závlaha, zavlažovanie záhrad a trávnikov rodinných domov, parkov, verejné záhrady, futbalových ihrísk, alebo pre tenisové kurty, golfové ihrisko či iné okrasné a športové plochy. Pôsobíme nielen v okolí Kroměříža, ale aj po celej ...

Maloobchod, predaj: -Elektrické ručné náradie -stříkací pištole -pneumatické náradie -kompresory -motorová píly -křovinořezy -postřikovače

Internetový obchod, eshop, predaj: - veľké a malé spotrebiče - vstavané spotrebiče - notebooky, tablety, PC - mobily, nositeľná elektronika - TV, audio-video - foto, kamery - dielňa, záhrada - auto / moto - dom, domácnosť - šport, outdoor - starostlivosť o dieťa - hračky, školské potreby - parfumy. Osobný odber zdarma ...

Dodávka, predaj: -dekorativní sviece -olejové lampy -skleněné bytové doplnky: -hodiny, podnosy, vázy -keramické, prútené, kovové doplnky do bytu.

Stolárske práce: - drásanej dvere - ŠKRABANÁ nábytok - vstavané skrine - kuchyne - schody - interiérové dvere - obklady.

Projektová, inžinierska, dodávateľská a konzultačná činnosť: -stavby: -Priemyselné -občiansky -Organické -vodohospodářské -Energetická. Projekcia, projektovanie. Sprostredkovateľská činnosť. Projektovanie a dodávka: -Zariadenia pre ekológiu. predaj: -bazén rôznych tvarov a veľkostí -bazenová príslušenstvo -čerpedla a ...

práca: -truhlářské, stolárstva. Dodávka, montáž: -Dvere, zárubne Sapeli, Kronodor -tvaroviek Kobra Rostex -plovoucí podlahy.

Predaj, internetový obchod, eshop, eshop: - sklolaminátové kvetináče a hrantíky moderného dizajnu pre vnútorné i vonkajšie použitie: - s vrúbkovým povrchom - s valounovými kameňmi - v matnom prevedení - vo vysokom lesku hladké i štruktúrované.