Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod, predaj: -bytový textil: -peřiny, vankúše, prestieradlá -ložní obliečky krep, bavlna, flanel -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony, závesy -dekorační látky.

Maloobchod, predaj, eshop: -bytový textil: -polštáře, periny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony -dekorační látky.

Predaj a prenájom bytov. Správa nehnuteľností, rekonštrukcie a výkup bytov. Investície.

Stavebná firma. Rekonštrukcia domov, bytov. Zateplenie fasád. Zámkovej dlažby, ploty, okrasné múriky a iné murárske práce.

Truhlářství František Kedra sídliaca v okrese Zlín sa prevažne zaoberá výrobou atypických stolárskych výrobkov. Vykonávame kompletnú stolársku výrobu pre interiéry, a to ako z lepených materiálov (lamino pod.), Tak z masívu a na objednávku vyrábame aj exteriérové prvky (pergoly, zábradlia, brány, ...). Snažíme sa o maximálnu kvalitu výrobkov aj o ...

Naša dlhoročná spoločnosť sa zaoberá návrhmi, výrobou a montážou konštrukcií a výrobkov prevažne kovového charakteru vrátane renovácií. Pracujeme po celej SR. Pracujeme ako s bežnou oceľou, meďou, nerezou, mosadzou, tak aj so sklom, plexisklom, Lexan, ťahokovom, pozinkom, komaxitom, PVC a iným materiálom. Snažíme sa navrhovať a zhotovovať ...

Vývoj, výroba: - výškovo nastaviteľných stolov na elektrický pohon: - kancelárske stoly - montážne stoly - detské stoly.

Výroba, predaj: Výrobky z kameňa: - pracovné dosky do kuchýň - vyhrievané pracovné stoly - kúpeľňové dosky - obklady - dlažby - parapety - schody materiály - žula - umelé kamene (trafficstone, technistone, Silestone) Realizácia zákaziek na kľúč (vrátane zamerania, dopravy a montáže).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - priemyselné i domové spínače a zásuvky - modulové prístroje, prúdové chrániče - motorové spúšťače - zemniaci materiál - svietidlá - svetelné zdroje - batérie.

Predajňa záhradkárskych potrieb. Záhradníctvo. predaj: - záhradkárskej potreby - ovocné a okrasné dreviny - substráty, hnojivá - sadbové zemiaky - prípravu na výrobu a ošetrenie vína - včelárske potreby - chovateľské potreby - kŕmidlá - úžitková keramika, plastové obaly na kvetináče, hrantíky.

Velkooobchod, distribúcia, maloobchod, predaj: -Plastové potrubia, rúrky, tvarovky -armatury vodárenskej -litinové tvarovky -poklopy a mreže -šachty a septiky -kanalizační, odvodňovacie systémy -zámková dlažba

Akvarel, maľba a digitálne grafické práce: - semináre - obrazy na predaj - tvorba na zákazku.

Realitná činnosť: - predaj nehnuteľností - nákup nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Zaoberáme sa predajom, e-shopom a dodávkou materiálu pre elektroinštalácie a elektromontáže: - objímky - plechové príchytky - reťaze a príslušenstvo - reťazové spojky - oceľové lanká - lanová očnice - elektrikárske svorky a príchytky - príchytky pre závitovú tyč - príchytky na oceľové konštrukcie - príchytky na valcované profily - ...

Distribútor, predajca výrobkov značky SANITY SWISS pre Českú a Slovenskú republiku: - sprchové kúty, vaničky - vane z mramoru - vodovodných batérie - sprchovací sety.

osobné sklad - nechce figurovať pod týmto názvom spoločnosti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -střešní okná VELUX -Profily

Prenájom nehnuteľností: - byty v centre mesta Uherský Brod - parkovacích státí.

Predaj, dodávka, montáže, inštalácie: -Plastové okná a plastové dvere FenStar z 4 - 6-tich komorových profilov -garážová vráta Trido -drevená eurookná HON -Hliníkové okná a dvere.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Predaj železiarskeho tovaru, náradia, nástrojov a spojovacieho materiálu. Ponuka elektrického zariadenia a potrieb pre záhradkárov i domácich majstrov.

Drobné stavebné práce. realizácia: - liate podlahy - podlahové kúrenie. Predaj, dodávka: - stavebného materiálu.

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.