Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Krbové obloženia: - krby vnútorné a vonkajšie. Rekonštrukcia bytových jadier.

Maloobchod, predaj i na splátky, oprava, opravy, opravovňa, servis: -výrobky značky STIHL, VIKING - LESNÉ A ZÁHRADNÁ TECHNIKA: -motorová píly, vyžínače, krovinorezy, trávne kosačky, rozbrusovačky, fúkače, rosiče, pôdne jamilovače, vysokotlakové čističe -motorová záhradné nožnice na strihanie živých plotov.

Maloobchod, predaj: - detské oblečenie - hračky - dekorácia do izby - bižutéria.

Internetový predaj dlažieb, obkladov a mozaiky. Dlažby, obklady

Výroba a predaj elektroinštalačného materiálu

rozvádzača: - výroba - projektovanie - programovanie - servis

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a príslušenstvo.

prenájom: - novo zrekonštruovaná hala vrátane administratívne zázemie - vhodná na skladovanie či výrobe. Objekt je zateplený s cieľom minimalizácie prevádzkových nákladov.

Eshop: -dřezy, batérie, drviče -drátěný program -Vstavaný spotrebiče -Cela SR.

Internetový obchod, eshop, predaj: - vybavenie do kuchyne - upratovanie domácnosti - malé spotrebiče - bytové doplnky - bytový textil - vybavenie kúpeľne - všetko pre kutilov - záhrada - elektrospotrebiče - počítače - audio technika - bezpečnostné systémy - chytré hodinky - merače teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Opravy, predaj, montáž chladiaceho a mraziaceho zariadenia pre domácnosť a priemysel. Klimatizácia - byty, kancelárie, reštaurácie ai. Chladenie nápojov, vysúšače vlhkosti, servis autoklimatizácií.

Stavebné práce. Vykonávame montáže obkladov a dlažieb, zateplenie objektov, fasád, podkrovných priestorov, opravy a nátery fasád, opravy a rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní. Zaistíme pokládku chodníkov, spevnené plochy, zámkovej dlažby, obrubníkov, sádrokartonársku činnosť, tepelnej izolácie, búracie práce a ďalšie.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava záhrad: - výrub, orez stromov, krovín - kosenie trávy. Bežná údržba vozidiel.

Dodávky, montáže, opravy kompletného sortimentu značkové tieniacej techniky a okenného príslušenstvo: - okenné parapety - žalúzie celotiéniace, drevené, vertikálne - siete proti hmyzu pevné, otváravé, posuvné, rolovacie - látkové rolety a žalúzie - rolety a žalúzie do strešných okien - vonkajšie rolety a žalúzie - garážové rolovacie ...

E-shop: - LED žiarovky, osvetlenie, pásky, trubice, - zdroje, - profily, - zákazková výroba svetiel, - maloobchod, veľkoobchod.

Veľkoobchod, predaj materiálov: - pre zakladanie stavieb, výstavbu líniových stavieb - pre pozemné komunikácie - pre inžinierske siete - stavebnej chémie. Dovoz motorových vozidiel zo zahraničia. Prenájom nehnuteľností. Pripojenie k internetu - prevádzkujeme optickú dátovú sieť pre Kroměříž, Holešov.

Ponúkame: -vzdělávání (semináre, kurzy, školenia) prenájom business centrá - školiace miestnosti (vhodné priestory pre vzdelávacie kurzy, firemné večierky, stretnutia, oslavy) - krátkodobý prenájom kancelárie (vhodné aj pre začínajúcich podnikateľov) - dlhodobý prenájom kancelárie - virtuálne sídlo firmy - poradenské služby (napr. Účtovné, ...

Internetový obchod, predaj, eshop,: - batohy, tašky, vrecká - deky, spacie vaky - detské oblečenie - hračky a doplnky - osušky, uteráky, pončá, župany - vankúšiky - obliečky do postieľky - obliečky bežné pre teenagerov, licenčné - doplnky do auta - poťah bezpečnostného pásu, slnečná clona, ochrana sedadlá - potreby na bicykel - ...

Výroba nábytku na zákazku, kuchynské linky, kancelársky nábytok. prevádzkareň: Areál Svit 64.budova, 5. poschodie.

Naša firma ZEND s.r.o. sídliaca v okrese Uherské Hradiště sa zaoberá predajom, požičiavaním a servisom záhradnej techniky. Súčasťou nášho sortimentu sú napríklad mulčovače, kosačky, reťazové píly, záhradné traktory, krovinorezy, postrekovače, pásové transportéry, dúchadlá a vysávače, štiepačky dreva, snehové frézy a čerpadlá. Ponúkame tiež ...

Činnosť našej firmy vyrábajúce košikárske tovar a polotovary nadväzuje na tradíciu Košikári v Morkovice, ktorá sa tiahne od začiatku 18. storočia. Zaoberáme sa nielen výrobou a predajom košikárskych výrobkov, ale organizujeme aj košikárske kurzy a školičky a v košikárske múzeu aj v našej firme Vás radi zasvätíme do tajov pestovania a spracovania ...

VO, MO, predaj: -stavebné materiály -tepelné materiály: -vaty, izolačné lepenky -střešní krytiny -zdící materiály -stavebné náradia -betonářská oceľ -řezivo dovoz: -stavebního materiálu.

predaj: -substrátů, strešné substráty -mulčovací kôry -trávní osiva -hnojiv, kompostu -půdních kondicionérov -okrasné dreviny, trvalky, ovocné stromčeky, rastliny. Projekčná činnosť: -projekce okrasných záhrad, parkov a verejnej zelene -spracovanie technickej dokumentácie a sprievodných správ -projekce závlahových systémov ...

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

Paneláreň Lúky. Výroba, predaj betónových výrobkov: - štruktúrovaná dlažba - stropné panely - filigrány - obrubníky, zatrávňovacie tvárnice - cestné panely - atypické betónové výrobky. Čerpacie stanice LPG - tel .: 732683735.