Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba: -svietidlá: -bytová, záhradná. Predaj, distribúcia: -záhradné osvetlenie -svietidlá: -bodová, moderná, stropná, nástenná

Záhradné centrum. predaj: - sortiment rastlín: - ihličnany, listnaté stromy a kríky - dreviny na živé ploty, vyrastené stromy, solitéry - balkónové kvety, bylinky, trvalky, letničky, ruže, popínavé rastliny, rododendrony a azalky - ovocné stromčeky - okrasné trávy - vresy - chryzantémy - substráty, hnojivá. - záhradné ...

Predaj, eshop: -svítidel a osvetlenie, lampy, lustre -pre bytové a komerčné priestory, vonkajšie aj interiérové osvetlenie.

Výroba, predaj, montáž, servis: -chráničky, ochranné rúrky z HDPE na inštaláciu, výstavbu a ochranu všetkých druhov optických, koaxiálnych a iných káblov -spojovacie (kompletačné) prvky pre uvedené rúrky -plastové potrubné systémy pre rozvody vody a plynu. Poradenstvo: -technológie a marketing v uvedených oblastiach.

Záhradné služby: -projektovanie a realizácia záhrady -terénne úpravy -zakladanie trávnikov -úprava a údržba skaliek -rezanie, tvarovanie stromov a kríkov -celoročná údržba záhrady, trávnatých plôch, bonsajov, rastlín -návrhy a realizácia automatických závlahových systémov. Predaj: -drevná štiepka -bonsajového materiálu a ...

Prednosťou našej spoločnosti je profesionalita a viac ako dvadsaťpäťročná skúsenosť na trhu. Postaráme sa o čo najrýchlejšie a najefektívnejšie riešenie Vašej zákazky v oblasti predaja a dopravy kameniva, prípadne zemných prác. Ponúkame samostatnú dopravu alebo dopravu vrátane kameniva. Vďaka nášmu všestrannému vozovému parku vykonávame ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Zámočnícka, umelecká výroba. Výroba z nerezu, hliníka. Výroba: - manipulačné vozíky - domová doplnky - domové čísla - zváracie stoly.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -technické plyny LINDE -propán-bután -plynové spotrebiče -zváracie drôty -príslušenstvo na zváranie -zváračky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadica k plynovým spotrebičom -náradie-elektrické NAREX, URESS -stavebné náradie -ručné elektrické náradie -zváracia technika Regionálne zastúpenie: ...

Výroba z profilov DECEUNICK, INOUTIC predaj: -Plastové okná. dvere -zimní záhrady -obklady -parapety -Plastové fasády, omietky interiérov -zámečnictví -autodoprava -Priemyselné stavby -stavebniny.

Internetový obchod, eshop, eshop s kovonástroji. Maloobchod, predaj: -Nástroje pre kovoobrábanie -nářadí - elektrické, vzduchové, ručné -měřidla.

Dodávka a montáž slnolamy ALARIS - vertikálne, horizontálne slnolamy.

Stolárstvo, podlahárstvo. Práca stolárskej a stolárske na zákazku - z materiálov masív, lamino: -okna -Dvere: -venkovní, vnútorné (interiérové) -Posuvné, dvojkrídlové (dvojkrídlové) -garážové, vstupné -kuchyňské linky -Vstavaný (vstavané) skrine -kancelárskych nábytok -obývacia izby -detské izby -skříně -stoly ...

Práca stolárske, stolárstva. Výroba, predaj, montáž, atypické tvary a rozmery: -drevená euro okná, dvere - rustikálne vstupné dvere - drevené vráta - drevené mobilné stánky.

Všetky záhradné práce: - kosenie trávy, čistenie pozemkov - rizikové výrub, orez ovocných stromov Návrhy záhrad a ich realizácia. Drobné stavebné práce.

Moderný slovenský eshop zameraný na bytové doplnky a detský tovar, ktorý je trendy. Ku každej objednávke pristupujeme individuálne.

Internetový obchod zaoberajúci sa predajom interiérových a exteriérových svietidiel, smart-home riešenie a príslušenstvo na osvetlenie. Eshop, predaj: - interiérové svietidlá - exteriérové svietidlá - produkty Smart Home - žiarovky.

Maloobchod, predaj: -plný sortiment výrobkov firmy Tescoma, Leifheit, Tefal -domáce a kuchynské potreby: -panvice, riad, príbory, tlakové hrnce, odpadkové a práčovné koše, misky, košíky, kanvice, sušiaky na bielizeň, žehliace dosky, prenosné chladničky, chlebníky, rohože -výrobky z umelej hmoty (plastu) -sklo, sklá: ...

Montáže: - plastové, hliníkové okná - parapety - dvere - vstupné, interiérové - žalúzie -vonkajšie rolety -vonkajšie žalúzie - siete proti hmyzu.

Spoločnosť HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradište vyrába profesionálne osvetľovacie systémy. Vývoj a výroba je zameraná na interné aj externé svietidlá z hliníkových profilov, s rôznymi svetelnými zdrojmi (LED, žiarivky, výbojky), špeciálne zdravotnícke svietidlá a verejné osvetlenie. Kladieme dôraz na spoľahlivosť, účinnosť a nízku energetickú ...

Malosériová a zákazková výroba: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -spálňa -detské izby -obývacie steny -nábytok kancelársky, do ordinácií, reštaurácií, hotelov a interiéry obchodov z laminovaných a dyhovaných materiálov. Bytové doplnky: -vešiaky-komorník-nemý sluha -konferenčné stolíky -odkladacie steny.

Údržba komunikácií, dopravného značenia. Údržba verejnej zelene. Inštalácia, údržba verejného osvetlenia. Správa detských ihrísk. Zvoz komunálneho odpadu, vývoz odpadkových košov Prevádzka zberného dvora.