Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výrobca, výroba: -kuchyňa na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu -komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek: -vstavané skrine na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu - veľkoobchod - predaj kuchynských liniek sektorový rad - výroba nábytku na mieru aj sériovo. Predaj: - bytového nábytku - kancelárskeho ...

Výrobca, výroba: -kuchyne na mieru. Stolárstvo, stolárstvo. Komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek.

Kuchynské štúdio. Výroba, montáže, maloobchod, predaj: -nábytok, nábytku -kuchynské linky, kuchyne -dverí, schodísk -podlah, podlahy.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Maklérska kancelária. Realitný maklér. Poisťovací maklér: -dojednanie poistenia: -osôb, súkromného majetku, automobilov, zodpovedností, poistenie majetku vloženého do podnikania, podnikateľská riziká, zodpovednosti podnikateľov, zamestnancov -dojednanie stavebného sporenia.

Výroba: -akrylátové vane zn. SANTECH -hydroterapeutické vane -hydromasážne vane -vírivé vane. Montáže: -hydromasážne systémy SANTECH ENERGY do akrylátových vaní rôznych výrobcov.

Spoločnosť INF Real Estate sa zaoberá komplexnou správou a údržbou nehnuteľností, ktoré sú vo vlastníctve skupiny INF. Ide celkom o šesť objektov komerčného charakteru, v atraktívnych lokalitách Uherského Hradiště a Kunovic. Pre svojich klientov zaisťujeme, ako správcu nehnuteľností, nielen stopercentné služby, ale taktiež ponúkame niečo navyše. ...

Záhradníctvo. Ovocný sad - pestovanie, predaj ovocia Chov hovädzieho dobytka. Návrhy, výsadba, realizácia, údržba: -parky, záhrady. Maloobchod, predaj: -ovocie -dobytok, seno. Prenájom chladiarenského zariadenia.

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Špecializované stavebné činnosti

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba z laminovaných drevotrieskových materiálov: -kancelársky nábytok -detské izby -postele -vstavané skrine -šatníkové skrine -obklady -regálové zostavy -schodisko -oprava a montáž nábytku.

Služby: -projektovanie - projekčné a plánovacie práce: -komunikácia, kanalizácia, vodovody, obytné komplexy -rodinné domčeky, bytové domy -verejné budovy a priemyselné stavby -investorská a realitná činnosť -dizajnové štúdio na spracovanie návrhov interiérov -kopírovanie, skenovanie -technicko-ekonomické štúdie zastavaných ...

Vývoj, výroba: -plastikárske technológie . Predaj, montáže: -plastové okná a dvere.

Správa a údržba nehnuteľností. Obchodná činnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj. Výroba textilných výrobkov ručne tkané koberce aj tzv. handráky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Prenájom: -kancelárske, nebytové priestory. Ubytovanie : 2-4 lôžkové izby, WC a sprchy na chodbe, kuchynka, kultúrna miestnosť, parkovisko.

Šitie: -záclon, závesov -japonských stien -rímskych roliet -obrusov -poťahov na stoličky -prehozy -vankúšiky -bytové doplnky.

Stolárstvo, podlahárstvo. Fotografické služby. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Veľkoobchod a maloobchod. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kompletný sortiment farby, laky (interiérové, exteriérové, dekoračné omietky, nástrekové, fasádne) - nástrekové hmoty - fasádne farby - anglickej farby - špeciálne protiplesňové nátery - farby na betón a bazény - maliarske potreby - drogéria, kozmetika - čistiace upratovacie prostriedky ...

Architektonická a realizačná kancelária. Projekcia a dodávka: -stavby na kľúč: -priemyselné -občianske -bytové.

Projekty elektroinštalácií. Montáže elektroinštalácií v priemyselných aj občianskych stavbách. Výroba rozvádzačov NN a MaR. Výroba monitorovacích panelov pre zdravotníctvo. Hromozvody. Revízia elektro. Montáže a opravy technologických zariadení. Počítačové siete.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Prenájom, správa: - vlastné nebytové priestory. Skladovanie. Uskladnenie.