Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výstavba, výroba - drevostavby, drevenice, zruby - záhradný nábytok - pergoly Remeslá, opravy - tesárske práce

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - strešných konštrukcií, krovov - altány, pergoly, prístrešky - dvere - palubovky, montáž plávajúcich podláh - montáž strešných okien

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Pavel Horký prevádzkuje stolárstvo a zaoberá sa predovšetkým výrobou okien, dverí, zárubní, váz a zákazkovou výrobou nábytku.

Tomáš Havelka funguje ako hodinový manžel, ponúka drobné inštalatérske a stavebné práce, kosenie trávy, údržbu, vypratanie pivníc a mnoho ďalšieho.

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Jaroslav Simandl sa zaoberá stolárskymi prácami a vyrába dvere, zárubne a okná na zákazku.

Jiří Kotačka vykonáva stolárske a tesárske práce so zameraním na stavebníctvo. Zameriava sa na okná, obloženie, dvere, vráta a strešné konštrukcie.

Jiří Lukášek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou nábytku pre domácnosti, kancelárie, reštaurácie, prevádzky a bary.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Zákazková stolárska výroba, dodávka: -kompletné interiéry -vstavané kuchynské linky, vrátane spotrebičov -dvere, schody -zábradlie -kuchyňa na mieru -kancelársky nábytok -nábytok do detských a študentských izieb -záhradný nábytok -altány, pergoly, palisády -všetky stolárske výrobky podľa požiadaviek zákazníka -plávajúce laminátové a ...

Porez guľatiny mobilnou pásovou pílou Výroba z masívu a lamina - pergoly - prístrešky Ponúka - stolárske práce Výroba - drevený záhradný nábytok Výroba - drevené schody Výroba - kvetináče Výroba - kŕmidlá

Sťahovacie služby Maľovanie Výroba - detské drevené ihriská Stolárske práce Prevádzka - upratovacia služba Stráženie detí

Stolárske prácevýroba z masívu - nábytokvýroba - okná - dvere - schodisko Stolárska výroba - nábytok z masívu Stolárska výroba - okná - dvere Stolárska výroba - schodisko

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Martin Koláčný sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností aj kancelárií a vonkajších stavebných konštrukcií.

Aleš Paril sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských izieb, vstavaných skríň, výrobu kuchýň, vybavenie do kancelárií a mnoho ďalšieho.

František Mazel prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníkov.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Aleš Vrátny sa zameriava na stolárske práce, zákazkovú výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti a na výrobu a montáž eurookien.

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.