Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

služby: -realitní služby -zprostředkovatel predaja či kúpu nehnuteľnosti (byt, rodinný dom, chalupa, chata, pozemok, komerčný objekt) -Právne servis -Finančné poradenstvo.

Internetový obchod, e-shop: - garniže (drevené, kovové) - rolety - zhrňovacie dvere.

služby: -zastřešení bazénov, terás, kryty na bazén.

Dodávky, inštalácia, montáž, opravy: -sdělovací zariadenie -telefonní ústredne -kamerové systémy -počítačové siete, káblové rozvody.

Internetový obchod, e-shop, vzorková predajňa - nábytok - spálne, postele - komody.

Kovovýroba, montáž: - kovová schodisko, zábradlia - kovové ploty, brány - prístrešky.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - dvere - schodisko

Predaj, montáž: - okná, dvere - zimné záhrady

činnosť: - stavebná projekcia - architektonické návrhy.

Stavebné práce: - rekonštrukcie bytov, kúpeľní - vodoinštalácie - pokládka dlažby - obklady.

Stolárstvo, výroba - kuchyne - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - interiérové a vchodové dvere.

Supermarket, predaj: -potraviny -nápoje -drogéria -domáce potreby -záhradné vybavenie -záhradnícke potreby

Maloobchod, e-shop: -sprchové vaničky -sprchové zásteny -obklady -dlažby -vodovodné batérie -sprchy a príslušenstvo -sifóny a príslušenstvo -kúpeľňové doplnky -vany.

Produkty na starostlivosť o dieťa. - dojčenské vankúšiky - meditačné sedáky - hrejivé vankúšiky, vrecká - dekoračné vankúše

Výroba zariadení na vykurovanie hál a sálavých vykurovacích panelov.

Výroba, predaj, export: -nábytkové dielce -komponenty na výrobu dverí a zárubní -presné nábytkárske prírezy z drevotrieskových a MDF dosiek surových, laminovaných alebo dyhovaných -laminované drevotrieskové a MDF dosky -dosky povrchovo upravené prírodné dyhou DTD, MDF dosky a latovky -drevovláknité dosky MDF LUHOPOL ...

Veľkoobchod, maloobchod: -elektro -elektronika -domáce spotrebiče. Firma aWORLD zásobuje všetkým sortimentom značiek AEG, ELECTROLUX, MOULINEX, TEFAL, ROWENTA, ETA, PHILIPS, ZANUSSI, PANASONIC, JVC, THOMSON na 150 odberateľov v Čechách aj na Morave.

Výroba, výrobca: - jedálenské, reštauračné stoly - stoličky (drevené, kovové, plastové) - nábytkové dielce.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchynská linka, dvere, atypické okná -rámy -výlohy

Služby: -developerská činnosť.