Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - vstavané skrine - spálňa

realizácia: - záhradné a kúpacie jazierka - filtrované biotopy - záťažové nádrže - zimovisko pre chov KOI kaprov E-shop: - vybavenie a doplnky pre jazierka - čerpadlá - krmivo, vitamíny - okrasné ryby predaj: - KOI kapry

-Zprostředkování obchodu a služieb -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod

Záhradníctvo - služby pre rodinné záhrady, mestskú zeleň - rastliny, stromy, živé ploty. služby - návrhy záhrad - realizácia a výsadba zelene.

Záhradnícke práce: -návrhy a tvorba: záhrady, parky, jazierka, vodné toky -ošetřování, údržba a výrub: zeleň, stromy -rekultivace trávnikov.

Spoločnosť PICASSO STYL s.r.o. vyrába a dodáva nadštandardné exteriérové dverné výplne HPL, PVC a hliníkové.

služby: - návrhy a realizácie interiérov - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok na mieru

Predaj, montáž, revízie - komíny, krby, kachle - vložkovanie, frézovanie komínov.

Realitná kancelária - predaj bytov, domov.

Kúpeľňové štúdio, predaj - obklady, dlažby - sanitárna keramika - vybavenie kúpeľní.

Studio bytových jadier Vernek.cz - kúpeľňové štúdio - vybavenie kúpeľní - sanitárna keramika - obklady, dlažby. Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Klimaterm, predaj, montáž - klimatizácia - tepelné čerpadlá.

Firma Jiří Legner poskytuje služby v obore kúrenárstvo a rozvodu plynu. Vykonávame odbornú montáž, opravu a servis automatických kotlov na tuhé palivá zn. Benekov. Medzi ďalšie služby, ktoré môžem svojim zákazník ponúknuť patrí tiež vybavovanie kotlíkové dotácie, odborné poradenstvo, výpočet tepelné straty objektu a ďalšie. Práca, remeslá, ...

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika Služby: - letecká škola

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Projekcia, realizácia a údržba záhrad, správa parkov - záhrady na kľúč - návrh a realizácia záhradnej architektúry - závlahové systémy.

Dodávka a montáže - oceľové montované halové konštrukcie - priemyselné haly - športové a viacúčelové haly. Stolárska výroby - drevené podlahy - okná, dvere - záhradný nábytok. Predaj - materiál na výstavbu golfového ihriska - príslušenstvo na golf, golfové palice, jamky, zástavky, loptičky a všetko potrebné vybavenie ihriska.

Realizácia a údržba okrasných záhrad a verejnej zelene - zakladanie trávnikov - výsadba kríkov, urastených stromov, záhonov a skaliek - realizácia okrasných a kúpacích jazierok - ošetrovanie pamätných stromov.

E-shop, internetový predaj - upratovacie potreby - odpadkové koše - vrecia na odpad - utierky, mopy, vedierka - kuchynské potreby, riad - príbory - uteráky, osušky.

Zámočnícke práce - výroba: vráta, bránky, mreže, prístrešky, schodiská, zábradlia.