Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby: - návrhy a realizácia záhrad - záhradníctvo - závlahové systémy

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - schody - kuchynské linky - vstavané skrine

Predaj: - spojovací materiál - kotviaca technika - náradie

Prode, požičovňa: - grily - príslušenstvo ku grilom - párty vybavenia Dodávka mäsa na gril.

Spracovanie: -polymérny kameň. -umelý kameň zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchynské, kúpeľňové dosky. -obklady stien. -výroba nábytku s doplnkami z umelého kameňa.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru.

Stolárstvo. Výroba: -drevené okná, dvere. -vstavané skrine.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. Výroba: -nábytok na zákazku.

WPC- drevoplastové terasy, WPC- drevoplastové ploty, drevoplast-montáž terás a plotov vr. stavebných súčastí.

Predávame nábytok, kuchyne, vstavané skrine, spálne, matrace, sektorový nábytok, sedacie súpravy, detské izby a nábytok na zákazku od slovenských výrobcov. Ďalej plávajúce podlahy aj s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dvere. Online predaj nábytku.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kúrenie, voda, plyn -vykurovacie oleje -výhradné zastúpenie firmy WATTS.

Služby: -oprava a údržba bazénov -návrhy a realizácia sadových úprav -údržba zelene -záhradné jazierka -stavby a údržba pergol.

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Predávame liatinové kachle, krbové vložky, biokrby, krbové vložky so sekundárnym spaľovaním, dymovody a kotly na biomasu Atoma. Ďalej regulácia komínového ťahu, pomocou ktorého je možné usporiť palivo. Doprava po celej SR je zaistená.

Výroba a montáž: - plastové okná - drevené eurookná - špaletové okná a repliky - vchodové dvere - balkónové dvere - náklady - bazár okien Dodávka a montáž: - parapety - žalúzie - rolety - garážové vráta - izolačné dvojsklo - 6-komorový profil Gealan S8000 a S9000 - kovanie Roto

Vodohospodárske služby: -zásobovanie obyvateľov pitnou vodou -odvádzanie a čistenie odpadových vôd. Predaj: -vodoinštalačného materiálu.

Ponúkame odbornú montáž a servis klimatizácií Toshiba, LG a Haier do domov, bytov a kancelárií. Zaistíme záručný aj pozáručný servis.

Veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál

DISPEČING NON-STOP: 603229333, 604250333 Pohrebná služba, pohrebníctvo, služby: - zaisťujeme prevozy zosnulých po celej SR i zo zahraničia - zabezpečenie komplexných služieb - veľký výber rakví - zabezpečenie kvetinovej výzdoby, úmrtného oznámenia na počkanie - zabezpečenie rozptylu a vsypov - sprostredkovanie kamenárskych ...

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba a spracovanie skla -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a ...

Veľkoobchod, predaj: - elektrické ručné náradie, záhradná a lesná technika - potreby pre včelárov, včelárske potreby. Autorizovaný predajca, servisné stredisko: - značky STIHL, Makita, FISKARS.

Predaj nemeckých plastových samonosných nádrží, žúmp a nádrží na dažďovú vodu. Výroba sklolaminátových nádrží a septikov. Predaj nemeckých drvičov ovocia Speidel, vodných lisov a nádob na skladovanie muštu.