Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

správy nehnuteľností, kompletné služby - predpis a evidencia platieb, vedenie účtovníctva, vyúčtovanie služieb, technická správa, prevody bytov do vlastníctva, zakladanie družstiev, výberové konania.

Požičovňa náradia, stavebná a záhradná mechanizácia. Vykonávame záručný a pozáručný servis malej stavebnej, záhradnej a lesnej techniky všetkých značiek.

Služby: - rekonštrukcia - maliarstvo, natieračstvo - dodávka plastové madlá na zábradlie - podlahárske práce - výroba nábytku - murárske práce

Výroba: -šachty -jímky -žumpy -septiky -nádrže

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Kvetinárstvo, floristika, aranžovanie, zákazková činnosť - svadobný kvetinový servis - darčeková väzba - suché, umelé, živé Údržba kancelárskej zelene

Predaj pozemky. Kopanský mlyn – súbor rodinných domov v Stataniciach pri Prahe.

Predaj porcelánového riadu vhodného do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu. Ponúkame porcelán do domácností aj gastronomických podnikov.

Sme špecialisti na nábytok Black red white, kožené sedacie súpravy a luxusný záhradný nábytok. V sortimente máme všetok skrinkový nábytok.

Rekonštrukcia voda, plyn, kúrenie, kanalizácia.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Stolárstvo. Výroba: -nábytok na mieru.

Dovoz a predaj vlneného textilu z Bulharska: - vlnené deky vyrábané s vysokým podielom ručnej práce - koberce - kilimy a chalisty.

Predaj potrieb pre maliarov a lakovníkov. Veľkoobchod.

Architektonické štúdio ponúka služby v oblasti architektonických návrhov a projektov. Špecializujeme sa na interiéry malých bytov, návrhy rodinných domov, obchodných priestorov, a ďalšie služby v stavebníctve a dizajne interiérov.

Architekt, architekti. Ponuka projektovej činnosti vo výstavbe.

Architektonická a inžinierska činnosť: - rodinné domy a vily - interiéry - občianske stavby a bytové domy - rekonštrukcia.

Architektonické služby - podkrovné vstavby - nízkoenergetické a pasívne domy.