Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Služby: - správa a prenájom nehnuteľností (byty, obchody, sklady, agrárne pozemky ... atď.)

Služby: - finančné poradenstvo - krízový manažment - priemyselné reštrukturalizácie - akvizície a fúzie spoločností - realitné služby

Stolárstvo, výroba - vstavané skrine, šatne, skrine na mieru.

Dovoz rezaných a črepníkových kvetín - podaj, e-shop - ruže, gergery, ľalie, frézie, tulipány a iné.

E-shop: - nepremokavé oblečenie - protišmykové návleky na topánky - masážne sprchy

Činnosť: - nákup, predaj nehnuteľností - investičné poradenstvo - zahraničný obchod.

Služby - projektovanie, stavebná projektová dokumentácia - vizualizácia interiérov, architektonické návrhy - dokončovacie stavebné práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliša 3219/4, 150 00 Praha 5 – tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brnenská 289, 664 61 Holasic - tel.777 624 355.

Internetový obchod, eshop, predaj: - prírodné dvere pre interiér a exteriér. - vyrobené v Českej republike - včelie úle tepelné aj neteplené vrátane príslušenstva.

Výroba, predaj: - svietidlá a dekoračné predmety zo skla

Služby: - činnosti v oblasti TZB Poradenstvo, projekcia, realizácia: - zdroje a rozvody tepla - vykurovacie systémy - výmenníkové stanice - plynové kotolne Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Služby: - komplexný projektový a architektonický servis.

Architektonický ateliér: - projektová činnosť v stavebníctve - návrhy interiéru - projekty hotelov.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - odvlhčovače

Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

Renomovaná pražská realitná kancelária, ktorá poskytuje kompletný servis pri predaji, nákupe a prenájme rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Špecializuje sa najmä na predaj luxusných rezidenčných nehnuteľností a prenájom kancelárskych a skladových objektov.

- správa a realizácia LED verejného osvetlenia

Spoločnosť LS servis ELEKTRO s.r.o. sa zameriava na veľkoobchodný a maloobchodný predaj bohatého sortimentu elektroinštalačného materiálu. Rovnako prevádzkujeme najväčší internetový obchod s týmto sortimentom. Nájdete u nás svietidlá, osvetlenie, zásuvky, káble, vodiče, konektory, lámacie svorky, PVC izolačné a viazacie pásky, železiarsky tovar a ...

Služby: - webdesign - tvorba webových stránok

Výroba, predaj, montáž: - LED osvetlenie - LED pásky, žiarovky, reflektory.