Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, servis - náradie - záhradná technika. E-shop - záhradná technika - záhradné náradie - záhradný nábytok - chovateľské potreby - sanita - kúpeľňové doplnky. Predajňa - adresa: Blanická 1553, 399 01 Milevsko - tel. 382 521 571 - e-mail: prodej@lebeda.cz.

predaj - obklady, dlažby - vybavenie kúpeľní - sanitárna keramika - sprchové kúty.

Výroba, e-shop: - nerezové grilovacie rošty, ihly.

E-shop: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika - čerpadlá - obklady, dlažby - osvetlenie ..... atď.

Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností v Prahe a okolí.

Návrh, realizácia: - komerčný, súkromné interiéry.

Projekcia, realizácia, údržba: - komerčný interiéry.

činnosť: - návrh a realizácia kancelárií, firemných interiérov

predaj: - prístroje Air Creative pre zušľachťovanie ovzdušia, odstraňovanie pachov a dochucovanie ovzdušia

TenCate Geosynthetics je súčasťou nadnárodnej spoločnosti Roayl Ten Cate.

Výhradný autorizovaný predajca, importér: - doskové výmenníky tepla talianskej firmy WTK, s.r.l.

Dodávka, montáž: - tepelné čerpadlá - elektrokotla - podlahové vykurovanie

distribúcia: - mäsožravé rastliny - sukulenty.

Spoločnosť BVC centrálne vysávanie s.r.o. je dodávateľom kvalitných centrálnych vysávačov nemeckej značky BVC. Medzi ďalšie produkty dodávané našou spoločnosťou patrí rekuperačné jednotky a nerezové sklzy na bielizeň. Sídlime na Prahe 8, zastúpenie máme v rámci celej Českej republiky. Dodávka, projekcia, predaj, montáž, servis: - centrálne ...

Dodávka, montáž, servis - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Výroba, montáž: - kuchyne - skrine - botníky - poličky

Spoločnosť AQUA Cleer s.r.o. ponúka kompletné dodávky technológií pre úpravu vody. Dodávame, inštalujeme a servisujeme úpravne vody pre chladiace okruhy, kotolne, zvlhčovače aj zariadenia na úpravu pitnej vody. Sídlime na Prahe 6 v Dejviciach a naše zastúpenie nájdete aj v Brne. Dodávka, inštalácia, montáž, servis, služby: - úpravne vody pre ...

Rozvoz kvetín kamkoľvek po celej Prahe, ČR a SR. Sme online kvetinárstvo s dlhoročnou tradíciou v doručovaní kvetov. Kvety si môžete objednať online a my ich doručíme vo vami stanovený čas ešte dnes. Všetok tovar dovážame priamo od Holandských pestovateľov, čím zaručujeme ich čerstvosť a kvalitu.