Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

práca: - maliarske - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkovej dlažby.

Stolárstva. Výroba - dvere - schodisko - kuchyne - vstavané skrine.

Stavebná činnosť - pomocné a prípravné práce pre stavby - ručné výkopové práce - pokladanie kameňov, pokládka žulových a mramorových kociek.

práca: - inštalatérske - kúrenárske. predaj: - kúrenársky, inštalatérsky mate - pákové, kohútikové batérie, armatúry, ventily - sanitárna keramika - ohrievače vody.

Výroba: - protipožiarne oceľové dvere, otočná vráta, presklené dvere, steny a vitríny.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností. Ďalší pobočka - adresa: Mierové námestie 115, 281 61 Kouřim - tel. 603 214 748.

služby: - inžinierska činnosť - finančné a ekonomické poradenstvo - realitný servis

Predaj, servis - autorizovaný predaj náradia a záhradníckych potrieb STIHL - náradie - motorové píly - krovinorezy - záhradné nožnice - kosačky - záhradné traktory - držiacich, štiepkovače.

služby: - architektonická a projekčná kancelária

Slevovar.cz, e-shop, predaj: - lacný tovar so zárukou - autopríslušenstvo - papierenské tovar - drogerie - baterky, svietidlá, žiarovky - hračky - upratovacia technika ...... atď.

činnosť: - realitná a investičná spoločnosť - developerská činnosť

Služby pre vlastníkov nehnuteľností - zabezpečenie prevodu bytov a nebytových priestorov - zastupovanie vlastníka na zhromaždení SVJ - návrhy investícií a opráv - vypracovanie stanov, domového poriadku, rokovacieho poriadku a ďalších interných predpisov SVJ - ďalšie.

činnosť: - maklérska spoločnosť - poistenie - investície a sporenie

Záběhlická zámok -kancelárskych aj skladové priestory na prenájom.

architektonická kancelária - architektonické a technické projekty stavieb.

Výroba webových stránok, eshopov, grafiky. Predaj záhradného nábytku, bytových dekorácií.

Tepelné spracovanie kovov je hlavnou činnosťou spoločnosti NAREX Vršoviciach, s.r.o. Vykonávame kalenie v komorových a vákuových peciach, žíhanie v peciach i vo vákuu alebo tiež cementáciu, vytvrdzovanie hliníkových zliatin a nerezu či pieskovanie. Našou ďalšou činnosťou je prenájom nebytových priestorov vo vlastnom areálu v Prahe - Vršoviciach na ...

Spoločnosť JASA s.r.o. sa zaoberá predajom a pokládkou podláh a podlahových krytín. Realizujeme podlahy v priemyselných či komerčných priestoroch alebo v domácnostiach na kľúč. Naše podlahové štúdio ponúka širokú ponuku podláh a materiálov. Vybrať si môžete drevené, laminátové, plávajúce podlahy, prírodné linoleum, vinylové podlahy, PVC, koberce ...