Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Internetový obchod, e-shop: - katalytické aróma lampy.

služby: - výrub, orez stromov - likvidácia náletových drevín - frézovanie pňov - kosenie, mulčovanie trávnatých plôch - upratovanie snehu, zimná údržba.

Hlavnou činnosťou spoločnosti mikroveže Praha ČR s.r.o. sú dodávky, montáže, opravy a revízie priemyselného chladenia. Zabezpečujeme servis starších a skôr inštalovaných typov chladičov, projektujeme chladiace veže, chladiace okruhy, atmosferické chladenia a klimatizácie. V rámci revíznej činnosti vykonávame kompletnú kontrolu mikrochladiče za ...

Výroba, montáž - sanitárne priečky - zdvojené podlahy prevádzkareň - adresa: Zlatníky 154, 252 41 Dolní Břežany.

činnosť: - návrh, realizácia, údržba záhrad.

Dodávka, predaj: - spoje betónových prefabrikátov - skrutkové spoje stĺpov, kotevné dosky - výstužné prvky, spriahnuté oceľové nosníky pre tenké stropné konštrukcie.

Vyrábame na zákazku produkty z masívu: - 3D drevené oblakmi - luxusná drevená umývadlá, vane - dubové a smrekovcové rohožky

Stolárstvo, návrh, výroba: - nábytok na mieru.

služby: - montáže kuchýň, kuchynských liniek od firmy IKEA.

Podlahárske práce, pokládka - koberce - PVC - plávajúce podlahy.

služby: - správa nehnuteľností - realitné poradenstvo.

Kuchynské štúdio: - návrh, výroba, dodávka kuchyne na mieru - vstavané skrine - rekonštrukcia interiérov.

služby - architektonickej štúdie - autorský dozor - dizajn interiérov - projekty pre územné konanie a pre stavebné povolenie.

predaj - lícové tehly - lícové pásky - tehlová dlažba, - fasádny tehlový závesný systém.

služby - financie, podnikateľské úvery - reality - investície.

služby: - reklamná a marketingová agentúra