Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Nonstop parkovanie v Prahe dlhodobé i krátkodobé prenájmy parkovacích státí v areáli s non-stop obsluhou služobným psom a online kamerovým systémom.

Sme veľkoobchod kvetín a zameriavame sa na predaj kvetov z Holandska. Dovážame rezané kvety, črepníkové kvety, izbové kvety, kvetinové dekorácie, floristickej potreby, kvetináče, dekoračné materiál. Naša ponuka teda zahŕňa všetko pre kvetinárstva, kvetinová štúdia, kvetinové ateliéry a floristov.

Servis plynových kotlov Junkers, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, vrátane kondenzačných kotlov. Výmeny plynových kotlov. Montáž a revízie plynovodov.

Philips sa špecializuje na vývoj, výrobu a použitie inovatívnych (LED) osvetľovacích riešení. Vyberte efektívny systém osvetlenia aj pre váš dom alebo prevádzku.

Predaj krbových kachlí, krbových vložiek a príslušenstva.

Dcérska spoločnosť gréckeho výrobcu práškových farieb Neokem. Spoločnosť vyrába práškové farby pre práškové lakovanie od roku 1987. Dlhoročné skúsenosti na gréckom trhu dovolili spoločnosti založiť a prezentovať ich výrobky aj na ostatných trhoch ako sú Rumunsko, Bulharsko, Ukrajina, Poľsko a Nemecko, kde má založené dcérske spoločnosti.

Umelo vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladam moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to najlepším na Slovenskom trhu. Nájdete u nás najmodernejšie umelej vianočné stromček v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím Alebo zasnežené umelej stromcek či stromček na drevenom vý dealer. Naše umelé vianočné stromcek ŠÚ od základu stávania ...

Sústreďujeme sa na poradenskú činnosť v oblasti návrhu interiérov. Realizujeme projekty bytového dizajnu pre prázdne priestory alebo restyling. Dodávame originálne nábytok tradičných i moderných štýlov.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Prevádzkujeme autorizovaná kúpeľňové štúdiá špecializovaná na luxusné kúpeľne. Predávame kompletný sortiment značky Porcelanosa Grupo. K dispozícii je všetko vybavenie pre kúpeľne: dlažby, obklady, sanitárna keramika, vodovodné batérie, vane, vírivky, sauny, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok.

On-line predaj kuchynského vybavenia a potrieb pre domácnosti. Najmä doplnky pre varenie, pečenie, stolovanie alebo skladovanie potravín.

Zakladáme si na kvalitne odvedenej práci, otvorené a úprimné komunikáciu a skvelé službe klientovi. Máme vlastný tím podlahárov a konzultantov, ktorí sú Vám k dispozícii už od prvých fáz projektu. Radi s Vami nezáväzne prediskutujeme Vaše požiadavky či Vám proste len poradíme.

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Chceme obnoviť tradíciu stolovanie v Čechách - poďte do toho s nami! Máme pre vás štýlové doplnky na váš stôl od šikovných slovenských krajčírok a túžbu urobiť vašu domácnosť ešte krajšie.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Vyrábame komínové systémy, dymovody a komínové vložky. Dodávame aj doplnkový sortiment pre kachliara, kominárov a krbára vrátane odevov a náčinia.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Spoločnosť, ktorá sa zaoberá architektonickými návrhmi a projekčnej činnosti. Špecializujú sa na návrhy luxusných víl v duchu minimalizmu. Popri tom poskytujú služby v oblasti interiérov domov a bytov, ďalej energetické posudky, požiarna bezpečnosť budov a urbanistických štúdií

Dodávame spojovací materiál ako sú skrutky do dreva, klince, skrutky, matice, podložky a ďalšie spojovacie materiály, ďalej dodávame hliníkové rebríky, stavebné miešačky, náradie a ďalšie materiály nielen pre remeselníkov a realizačné firmy.

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

Dizajn interiérov výroba nábytku na mieru.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.