Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Záhradnícke služby Zahry Vás určite prekvapí svojou prívetivou cennú a perfektnou kvalitou odvedenej práce. Záhradnícke služby po celej Slovenskej republike.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Projektová kancelária, ktorá sa zaoberá modernou architektúrou. Nadčasová a veľkoryso presvetlená architektúra zrkadlí názov spoločnosti a tvorivé filozofiu svojich autorov, vyznávajúcich čistý, minimalistický dizajn, priame línie a výhradne špičkové materiály. Zabezpečujeme projekty rodinných domov, interiérový dizajn i záhradnú architektúru.

Komplexná starostlivosť o stromy (ošetrovanie stromov, rez stromov, rizikové výrub stromov, výsadba stromov, odborné posudky na stromy, likvidácia drevnej hmoty a frézovanie pňov) rastúci hlavne mimo les.

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

Spoločnosť Gangaro s.r.o. prevádzkuje internetový obchod La Maria so štýlovými a originálnymi dekoráciami pre Vaše bývanie. Dizajnové kúsky ponúkame nielen do obývacej izby, ale aj do kuchyne či záhrady. Naše výrobky sú vhodné ako zaujímavé a nápadité darčeky.

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

On-line predaj a rozvoz kvetín, sladkostí a darčekového tovaru.

Predaj a montáž garážových a priemyselných sekčných vrát, pohonov, vchodových dverí, vstupných brán, rolovacích brán, rýchlobežných brán, nakladacie techniky (Nakladacie mostíky, Tesniace goliere, Mobilné rampy atď.) Ponúkame vysoko kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Prevádzkujeme strážené parkovisko v Prahe u Letisko Václava Havla. V cene parkovného je odvoz luxusným automobilom k letiskovým terminálom. Ponúkame tiež služby autoservisu.

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

Sprostredkovávame súkromnú inzerciu nehnuteľností súkromným osobám aj právny servis.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Žaluziové STUDIO ponúka široký sortiment vnútorné i vonkajšie tieniacej techniky pre Váš dom, byt, kanceláriu či obchod. Našou hlavnou činnosťou je výroba a montáž slnečného zatienenie z komponentov najlepších českých výrobcov.

Hľadáte lacné parkovanie pri letisko Praha? Strácate prehľad o cenách všetkých strážených parkovísk? Vyskúšajte náš porovnávač cien parkovísk pri letisku Václava Havla, ktorý funguje zároveň aj ako booking. Zoradiť parkovisko možno podľa cien, ale aj podľa hodnotenia.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Sme dodávateľom nerezového spojovacieho materiálu. Ponúkame široký sortiment skrutiek, matiek, skrutiek a ďalších nerezových výrobkov. Súčasťou našej ponuky sú aj bezpečnostné skrutky a skrutky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop: Nerezový spojovací materiál: -Skrutky, matice, podložky, závitové tyče a svorník, skrutky Upevnenie ...