Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

služby: - inžinierske, projektové a konzultačné služby v oblasti pozemných stavieb, inžinierskych konštrukcií a dopravných stavieb. Zaoberáme sa tiež uskutočňovaním stavieb, obchodnou činnosťou a tlačovými službami.

predaj - masážne bazény HOT TUB BEACHCOMBER Dodávka - vírivé vane - ostatné vybavenie kúpeľní

Architektonická a projekčná kancelária.

Naša spoločnosť Vám ponúka komplexné služby v oblasti vykurovania priemyselných i súkromných objektov. Dodávame kvalitné a osvedčené univerzálne olejové horáky renomovanej nemeckej značky KROLL, ktoré inštalujeme do teplovzdušných aj teplovodných agregátov. K dodávaným horákom poskytujeme plný záručný aj pozáručný servis. Kompletný sortiment ...

Stavebná spoločnosť: - stavebná výroba - kovovýroba - stavebniny

Veľkoobchod - sviečky - darčeková keramika a vázy - vianočné a veľkonočné dekorácie - plastové obaly - umelé kvety - kvetinárske doplnky

Predaj a prenájom pojazdného hliníkového lešenia. Ďalej zabezpečujeme predaj atypických mobilných lešenia z hliníka a prvky záhradnej architektúry a detských ihrísk z nerezu.

Medzi naše služby patrí napríklad výroba kovových vrátových konštrukcií, regálov, krídlových brán a vrát, kovového zábradlia, svetlíkov, balkónových zábradlí, striešok a zastrešenie, pergol a posedenie.

Správa a údržba bytových nehnuteľností. Vykonávame opravy nehavarijního charakteru na objektoch aj v bytoch, drobné murárske a zámočnícke práce. Ponúkame opravy, výmeny, montáže sanitárnych zariadení, výmeny rozvodov v bytových jadrách a výmenu radiátorov.

Česká firma s tradíciou ALBO sa zaoberá výrobou drevených eurookien a vchodových dverí značky ALBO najvyššej kvality. Vyrába drevené okná, eurookná, drevohliníkové okná, kastlová okná, interiérové dvere, vchodové dvere, zimné záhrady, ale aj špeciálne výrobky ako sú zdvižne odsuvné dvere, sekčné garážové brány, posuvné dvere, skladacie steny a ...

kvetinárstvo - kvetinová výzdoba na kľúč - špecializácia na svadby - dovoz kvetov

Veľkoobchodný predaj, eshop so svietidlami, svietivými diódami a fotovoltaickými systémami.

Záhradníctvo, záhradnícke služby

Bazár - nábytok stoly, stoličky, kreslá

Developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Sprostredkovanie predaja a nákupu bytových a nebytových jednotiek, rodinných domov a pozemkov.