Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.

Spoločnosť Idealfenster, a.s. vyrába plastové a hliníkové okná, dvere, rolety, zimné záhrady, rolovacie garážové vráta, automatické dverné systémy a presklené fasády.

Zaoberáme sa prevádzkou verejného parkoviska v Prahe 1. Je možné zaparkovať všetky druhy vozidiel od motocyklov a osobných vozidiel cez vozidlá úžitkové, až po autobusy a kamióny. Parkovisko je v prevádzke non-stop, má čiastočné zastrešenie, kamerové zabezpečenie a nočné osvetlenie. Ponúkame aj dlhodobé parkovanie za atraktívne ceny.

Predaj - vodoinštalačný materiál

Predaj - keramika - darčekové predmety Kvetinárstvo

Zaoberáme sa dovozom a predajom LED technológií a produktov pre osvetlenie vo všetkých odvetviach.

Exkluzívna ponuka rodinného ubytovania - Bývanie na dosah. Predaj pozemkov.

Predaj: - plastové okná - eurookná - žalúzie - rolovacie systémy, rolety. .

Predaj a montáž: - kuchynské linky - spotrebiče - realizácia - návrhy interiérov

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Montáže - tepelné čerpadlá Montáže - klimatizácia Montáže - vzduchotechnika

Predaj, distribúcia, oprava, opravy, servis: - klimatizačné jednotky, klimatizácia FUJITSU Dodávka: - klimatizácia - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelné čerpadlá air to water) - individuálny prístup, poradenský servis

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie ...

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.

Profesionálny realitný a hypotekárny servis. Ponúkame nielen realitný servis pri predaji a prenájme ich nehnuteľností, ale aj služby vlastného hypotekárneho poradcu. Pod jednou strechou tak máte ponuku celého trhu hypoték v SR.