Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stavebná firma: - upratovanie domov, bytov a kancelárií - starostlivosť o záhrady a zeleň.

Prenájom kancelárií a virtuálnych kancelárií v Prahe 5, ponuka údržby nehnuteľností (maliarske, murárske a štukatérske práce, umývanie, opravy a celkové rekonštrukcie fasád a pod.).

Zaoberáme sa osobnou a nákladnou dopravou, zimnou údržbou, záhradníckymi službami a opravami motorových vozidiel

Internetový predaj: - sušiaky na oblečenie - termosky - mixéry - odšťavovače. Export, import malé elektro spotrebiče. Kategória: - sušiaky na oblečenie - termosky s auto-ohrevom - rúry - soya makery - odšťavovače - rýchlovarné kanvice.

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Dodávka, montáž, realizácia: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexné ponuka, drevotrieskové, minerálne dosky pre extrémne zaťaženie, celosklenené dosky pre špeciálne aplikácie) - čistiace a vstupné zóny, bariéry, rohože - premiestniteľné, prestaviteľné, systémové, mobilné priečky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (ľahká prestaviteľnosť, ...

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Predaj a montáž podlahových krytín. Predaj a montáž: - plávajúcich podláh a parkiet - ďalších podlahových krytín práce ako v domácnostiach tak vo firemných a verejných priestoroch.

Sprostredkovanie služieb a obchodu v Karlínskom dvore. Vítame Vás na našom dvore v Karlíne. Ponúkame produkty v štýle Provence v predajni s kvetinami, od jari aj záhradníctvo, malé trhovisko a posedenie - to všetko v štýle francúzskej Provence (stále dotvárame priestor podľa našich predstáv).

Firma sa zaoberá predajom: - rozkladacie sedacie súpravy - polohovateľné postele pre zdravé spanie - čalúnený nábytok - sklopné postele - antialergické prikrývky a vankúše Klinset. .

Prevádzkujeme veľkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Medzi naše služby patrí projekcia, dodávka, montáž a servis. Ďalšie naše činnosti sú elektro práce, stavebné práce, vodoinštalatérstvo. Predávame ventilačné turbíny Lomanco.

Priamy výrobca, dovozca a predajca dverí, podláh a schodísk. Sklad Praha. Teraz novinka na trhu- Bambusové celomasívne dvere.

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Správa budov a nehnuteľností Upratovacie služby Renovácia - tonerových a atramentových kaziet

Maloobchod - obklady - dlažby Veľkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a veľkoobchod - sanitárna keramika

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

GIFAB Project s.r.o. Podpora pri zakladaní spoločností Vedenie firiem Správa majetku Právne poradenstvo Sme členmi Asociácie realitných kancelárií Českej republiky.

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektovej práce Rekonštrukcia - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.

Predaj a servis ručného a elektrického náradia a príslušenstva.