Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj, maloobchod: -kúpeľňový nábytkček

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, ktoré sa týkajú bývania

Znalecké posudky v oblasti nehnuteľného majetku, hodnoty firiem Predajné plochy pre obchodné reťazce pôsobiace v SR

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Ponúkam predaj, monáž a servis garážových brán Hörmann, samostatných a posuvných brán značiek Hörmann, FAAC, BFT, BENINCA a SOMFY.

Kuchyňa, výroba kuchýň. Naše zostavy sú svojou kvalitou porovnateľné s tradičnými výrobcami a pri výrobe je používané odolných fólií a samozrejme aj lamina.

Vitajte v internetovom obchode Svietidlá-Predajna.sk, ktorý disponuje širokou ponukou svietidiel a osvetľovacej techniky. Hľadáte osvetlenie do domu, bytu, na balkón alebo na verandu? Vyberajte v bohatom sortimente, ktorý tvoria svietidlá najrôznejších tvarov, stolné aj stojacie lampy, bodové svietidlá, lustre aj nástenné svietidlá.

Dodávanie drevených garážových brán, eurookien a vchodových dverí.

Internetový špecialista na kuchynské a domáce spotrebiče.

Naša firma poskytuje klientom komplexné služby súvisiace s vlastníctvom nehnuteľnosti. Služby sú založené na individuálnom a zodpovednom prístupe k zákazníkovi. Snažíme sa prispôsobiť potrebám našich klientov a ponúkať vlastníkom doplnkové služby s pozitívnym efektom na kvalitu bývania alebo užívateľského komfortu.

Prenájom a predaj nehnuteľností, byty, domy, pozemky, kancelárske objekty, chaty, oceňovanie nehnuteľností.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Realizované originálne návrhy látok ak. mal. Evy Jandíkovej. Škála farebných veľkých aj drobných pruhov. Predaj metráže, hotových posteľných obliečok, obrusov či iných bytových doplnkov v ateliéri aj cez e-shop. Možnosť zákazkového šitia. Látky sú jemné pohmatom ako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Služby: - projekcia a realizácia interiérov, dodávky interiérov na kľúč.

Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné aj pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, PVC dvere -zasklievanie dvoj, ...

Údržba zelene - kosenie trávy a svahu - mulčovanie - hnojenie - porezy a tvarovanie stromov a kríkov

Architektonické a urbanistické návrhy. Kompletné spracovanie dokumentácie. Príprava stavieb a kontrola ich realizácie: - inžiniering - riadenie stavaných prác. Počítačová grafika, vizualizácia: - zhotovenie 3D modelov.

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s viac ako 17 ročnou praxou v odbore spracovania kameňa. Profesionálne služby v odbore kamenárstvo, murárstvo. Rekonštrukcia bytu a bytových jadier. Ponuka kamenárskych prác. Výroba krbov, schodov, kameňa pre kuchyne a kúpeľne, dlažieb, kociek a výrobkov zo žuly, mramoru a pieskovca.