Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Inžinierska činnosť v stavebníctve. Projektová činnosť vo výstavbe.

-Veľkoobchod a maloobchod. -Ubytovacie služby. -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností. -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií.

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť

Generálne, bežné a jednorazové upratovanie bytov a firiem, upratovanie lístia, snehu (pohotovosť), údržba zelene. Drobné murárske práce. Ručné výkopové práce, búracie a maliarske práce.

Hostinská činnosť -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná ...

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Zhotovíme Vám všetky druhy masívnych drevených podláh. Služby: - renovácia starších podláh - výmeny poškodených parkiet - samozrejme aj úpravy podkladov - a ďalšie služby podľa Vašich potrieb.

Dodávka a montáž klimatizačných zariadení

Svietidlá, káble, elektroinštalačný materiál..

Kompletné výstavby a rekonštrukcia rodinných a bytových domov - bytových jadier - plotov - bazénov - zámkových dlažieb ai.

Predaj, maloobchod, oprava, servis, montáž: -automatické dvere -presklené steny -požiarne dvere a konštrukcia -garážové vráta -priemyselné vráta -rolovacie mreže -nakladacia technika

Služby: -bezpečnostná agentúra. -inštalácia kamerových systémov. -upratovacie služby. -správa, údržba nehnuteľností.

Výroba: -interiérové, exteriérové LED svietidlá. -LED osvetlenie.

- Správa nehnuteľností na základe zmluvy alebo dohody - Činnosti zástupcov poisťovne a maklérov - Účtovnícke a audítorské činnosti; daňové poradenstvo

Predaj a montáž - interiérové dvere - zárubne