Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby: - realitná činnosť - rekonštrukcia historických budov - riadenie a koordinácia stavieb

Realitná činnosť, predaj, prenájom - nehnuteľnosti

Služby: - komplexný facility management - správa budov, nehnuteľností

Krátkodobý a dlhodobý prenájom: -byty -domy -izby

Veľkoobchod: -fotomateriál -bazénové príslušenstvo

Výroba, vývoj: -radiátory -plechové diely Práca: -dierovanie -ohýbanie -zváranie -zámočnícke práce -práškové lakovanie -montážne práce

Činnosť: - architektonické a dizajnérske štúdio

LIGHT STUDIO - návrhy - kalkulácia - dodávky - montáž. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj osvetľovacej techniky.

Šetríme Váš čas - radi Vás kdekoľvek v Prahe a okolí navštívime na mieste realizácie, ukážeme Vám reálne vzorkovníky podláh, všetko s Vami skonzultujeme, poradíme, zameriame priestor a vykonáme kalkuláciu.

Dvere Zárubne Kovanie Zábradlie Pôdne schody Náradie Doplnky.

Ponúkame inštalácie a servis zabezpečovacej i protipožiarnej techniky, kamerových systémov a slaboprúdových rozvodov, automatické závlahové systémy pre pozemky RD a záhrad.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností, bytov - účtovníctvo

Služby: - účtovníctvo - správa budov - realitná činnosť - vydavateľská a nakladateľská činnosť - preklady, tlmočenie - projektová činnosť vo výstavbe

Návrhy interiérov. Výroba: -originálny nábytok -dizajnové doplnky

Zákazkové stolárstvo. Výroba: -repliky okien, dverí. -repase okien, dverí. -nábytok, kuchynské linky na mieru. -schodísk.

Služby: -realitná činnosť -správa nehnuteľného majetku

Realitná činnosť, predaj, prenájom - byty - domy - pozemky - správa nehnuteľností - finančné poradenstvo

MIROS s.r.o. - veľkoobchod a maloobchod bytového textilu. Spoločnosť MIROS bola založená v Prahe v roku 1991, ako dovozca textilných surovín a bytového textilu. V súčasnej dobe ponúkame široký sortiment bytového textilu, záclon, dekoračných látok, uteráka, obliečky a galantérie. Súčasťou našej ponuky sú komplexné služby v oblasti bytového ...

Predaj - kľučky pre dvere a okná, madlá, gule, háčiky, zastúpenie talianskej f.OLIVARI (design: G.Giugiaro, T.Ito, D.Libeskind, G.Ponti, F.A.Porsche ai.)