Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť Brother & Duck International sa špecializuje na návrhy a realizácie interiérov v rezidenčných aj komerčných priestoroch. Poskytujeme poradenstvo vo výbere vhodných produktov, materiálov a následných technických riešení ako po estetickej aj funkčnej stránke. Prevedieme vás grafickým návrhom, 3D vizualizáciou až po samostnú realizáciu ...

Výroba a predaj: - bezhrdlové liatinové rúrky a tvarovky s príslušenstvom - liatinové gajgre

Predaj - dizajnové lampy Ručná výroba - dizajnové lampy

Služby: - faktoring - deblokácia - kapitalizácia pohľadávok. Prenájom, správa: - vlastné nehnuteľnosti.

Prevádzkovanie požičovne náradia a stavebných strojov. Ponuka minibagrov, nakladačov, manipulátorov a valcov. Zaistenie predaja stavebnej techniky.

Distribúcia - farby fasádne, interiérové, izolačné, podlahové - tmely - laky - lazúry

Podaj bytových aj nebytových priestorov, pozemkov a domov.

Realitná kancelária. Predaj, kúpa a prenájom: - byty - rodinné domy - nájomné domy - pozemky - kancelárie - komerčné priestory.

Zerot s.r.o. sa zaoberá službami v odbore záhradníctvo, rekultivácia a údržba zelene v privátnom a verejnom sektore, výsadba vyrastených drevín, príprava pozemkov pre stavbu, výrub stromov.

Realitná činnosť Prenájom spotrebného tovaru Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb Automatizované spracovanie dát Poskytovanie softvéru.