Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod - drevené brikety Veľkoobchod, maloobchod - plávajúce podlahy - parkety.

Maloobchod, predaj, dovoz: -čerstvé rezané aj kvetináčové rastliny od pestovateľov v Holandsku, Ekvádore a Kolumbie.

MM-nabytok.sk ponúka všetko pre váš dom či byt. Ponúkame kuchynské linky, sedacie súpravy, sedacie vaky, spálne, postele.

Výroba, predaj, požičovňa: - mobilné teplovzdušné ohrievače: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotly - klimatizácia s ionizáciou - mobilné odvlhčovače vzduchu. Montáže, predaj: - kartové vstupné systémy - dverné zatvárače - generálne kľúče.

Práca: Lakovnícke Maliarske Tesárske Stolárske Elektroinštalačný Kúrenárske Izolačné.

Predaj a montáž - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu.

Výrobky na udržanie tlaku vo vykurovacích sústavách a systémoch na pitnú vodu.

Kvetinárstvo, predaj rezaných aj sušených kvetov.

Stolárske práce Renovácia a výroba - kuchynské linky Zákazková výroba - nábytok - plávajúce podlahy - okná.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Veľkoobchod a maloobchod - homologované vodomery GIOANOLA.

Montáže - solárne systémy - tepelné čerpadlá Daikin - automatické kotly na uhlie Galmet.

Bazár, záložňa: - domáce spotrebiče - audio - video - TV - mobilné telefóny a príslušenstvo - autorádia - športové potreby - náradie aj elektrické - rybárske potreby.

Realizácia bytového textilu a dekorácií.

Realizácia záhrad, plánovanie a starostlivosť o dreviny.

Realizácia interiérov, architektúra a design.

Ponúkam Vám Feng Shui poradenstvo pre dom, byt, pozemok aj firemné priestory, návrhy vybavenia interiérov, návrhy dispozícií jednotlivých miestností pri rekonštrukcii alebo pred stavbou nového domu, bytu, a to všetko podľa zásad Feng Shui. Spracujem astrotypy a koreláty Vám, rodine aj blízkym osobám, kolegom.

Špecializujeme sa na okenné dekorácie. Navrhujeme a šijeme závesy, vankúšiky, rímske rolety a ostatný bytový textil. Predávame a montujeme garniže. Ponúkame konzultácie ohľadom dekorácie interiéru. Vykonávame redesign interiéru. Pripravujem workshopy.