Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby: - sprostredkovateľ možnosti podnikania bez prvotných nákladov - správa nehnuteľností.

Naša spoločnosť ponúka široký sortiment dverí a dverných doplnkov. Dodávame a inštalujeme aj puzdrá pre posúvacie dvere značky Eclisse.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Hľadáte internetový obchod s elektronikou? Potrebujete nový domáci spotrebič či elektroinštalačný materiál? Navštívte nás! V našej špecializovanej predajni Elektro Uhříněves, nájdete od bežných domácich spotrebičov, elektroprístrojov, špeciálnych elektrosúčiastok a elektroinštalačného materiálu, až po špecializované služby typu repase alebo ...

Interiérový design, tvorba 3D návrhov, poradenstvo, odhady nehnuteľností.

Návrhárska činnosť, rekonštrukcia interiérov, návrhy nábytku vr. realizácia, grafický design.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: -vetranie -vykurovanie -klimatizácia Zastúpené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* ŽREBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Právne poradenstvo reality Sprostredkovanie nehnuteľností.

Kvetinárstvo - predaj rezaných i črepníkových rastlín, keramika a darčekové predmety.Väzby kvetov.

Realitná kancelária. Predaj, prenájom, výkup bytov, domov a pozemkov.

Ponuka dovozu a predaja vozidiel Land Rover. Správa a predaj nehnuteľností.

Výroba nábytku: -spálňa -vstavané skrine -nábytkové zostavy -stoly -schodisko v kombináciách kovu, dreva, kameňa a skla -obklady -podhľady -plávajúce podlahy -bytové doplnky - eurokná, dvere, portály, výkladca, parapety. Výroba a montáž kuchýň a kuchynského nábytku, vrátane dodávky spotrebičov AEG.

Architektonické služby a úprava interiéru.

Predajňa s materiálmi pre stolárov. Predaj: - rezivo - stolársky materiál.

Správa a údržba nehnuteľností s možnosťou ostrahy. Prevádzka práčovne a čistiarne

Výstavba - nízkoenergetické drevostavby Realitná činnosť

Sme inštalačná, projektová a softvérová firma v oblasti technických zariadení budov, ktorá nevyrába, ale projektuje, dodáva, montuje, uvádza do prevádzky, meria a servisuje: - vzduchotechnické zariadenia - klimatizačné zariadenie - vykurovanie.

Klientsky servis Sapeva s.r.o. Praha - bytové štúdio Praha ponúka dvere Sapeli, dodávky interiérov, vybavenie pre interiéry. Bytové štúdio Klientsky servis Sapeva s.r.o. Praha zaisťuje komplexné dodávky interiérov bytov a domov. Pôsobíme v regióne Praha a okolie. Z pozície certifikovaného predajcu ponúkame dvere a zárubne Sapeli. Neponúkame len ...

Špecialista na riešenie klientskych zmien v rezidenčných developerských projektoch. Služby architekta a interiérového dizajnéra. Všetky projekčné práce. Dodávky interiéru na kľúč. Drobné stavebné práce, rekonštrukcia na kľúč.