Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná agentúra Predaj a vypracovanie odhadu nehnuteľností.

Vybavenie hotelov, reštaurácií a ostatných gastronomických zariadení: - hotelový a tenkostenný porcelán - sklo - nerezový a smaltovaný riad - jedálne lístky - hotelový textil - papierový program - hotelová kozmetika.

Predaj, maloobchod: -podlahové krytiny -PVC -koberce -laminátové podlahy

Záhradníctvo Predaj keramiky, náradia a sortimentu pre záhradkárov, chalupárov a pestovateľov. Ponuka väzieb svadobných a smútočných kytíc.

Správa nehnuteľností, údržba, opravy. Zaisťujeme komplexné služby pre správu nehnuteľností formou mandátnych zmlúv.

Predaj technologických celkov a strojného vybavenia do oblastí ťažobného, potravinárskeho, farmaceutického a textilného priemyslu.

Výhradný dovozca centrálnych vysávačov zn.SMART. SMART centrálny vysávací systém používa potrubia s priemerom 50 mm inštalované vo stenách, alebo podlahách Vášho domu, ktorým sa odnáša prach, špina a alergény preč z obytných priestorov do zberné nádoby agregátu.

Spoločnosť Smarttech s.r.o. ponúka široký sortiment niekoľkých esteticky vydarených, výnimočných a ucelených výrobných radov vypínačov značky JUNG so širokým výberom dizajnového a materiálového prevedenia. Ďalšou skupinou výrobkov od rovnakého dodávateľa sú tzv. elektroinštalačné komponenty, ktoré nielen že vďaka svojim špeciálnym funkciám ...

Osvetlenie pre kancelárske a skladové priestory

Predaj - koberce - PVC - linoleá - kaučukové krytiny Pokládka - koberce - PVC - linoleá - kaučukové krytiny - podlahy (laminátové, lamelové, palubovkové, parkety, mozaiky)

Predaj a prenájom bytov. Realitná činnosť.

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - skrine Pokládka - plávajúce podlahy (laminátové, drevené vrstvené, celodrevené)

Maloobchod, predaj, e-shop: -koberce -podlahové krytiny -PVC -metráž

Internetový obchod s nábytkom. - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, prepravnou službou alebo Českou poštou, a to podľa charakteru a množstva objednaného tovaru Internetový obchod - nábytok - predsiene - obyývacie izby - jedálne - detské izby - spálňa - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, ...

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie miezd Správa a údržba nehnuteľností

Veľkoobchod a predaj: - PP-R plastové rúrky a tvarovky - mosadzné armatúry - batérie a doplnky do kúpeľní - vnútorná kanalizácia - sanita - zváračky a nadstavce na čelné a polyfúzne zváranie - ostatné.

Rekonštrukcia bytov, renovácia a pokládka drevených podláh, kuchynské linky a vstavané skrine na mieru. Rekonštrukcia bytového jadra.