Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Projektovanie a realizácia kuchýň a interiérov na zákazku. Tvoríme: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie zostavy - spotrebiče.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Developerské projekty. Rekonštrukcia: - historické budovy v Prahe. Realizácia, výstavba: - novostavby v Prahe - nové byty a rodinné domy mimo Prahy. Správa a údržba nehnuteľností. Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj a prenájom nehnuteľností: - byty - rodinné domy - kancelárske priestory - obchodné, skladové ...

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

Služby: - projekčná činnosť, statika, - projektovanie záhrad a zavlažovacích systémov, - projekcia nosných častí a konštrukcií.

Firma sa zaoberá predajom hygienických a sanitárnych potrieb.

Spoločnosť sa zaoberá technickým zariadením budov a technológiami na úpravu klímy.

Predaj zahraničných realít a nehnuteľností. Ponúkajú reality v krajinách: Španielsko, Portugalsko, Rakúsko, Taliansko, Francúzsko, Londýn a ďalšie lokality.

Realizácia stavieb: - rodinné domy na kľúč - bytové, občianske stavby - rekonštrukcia - zatepľovanie - dodávky interiérov Inžinierska činnosť: - projekcia - stavebný dozor - technický dozor investora - autorský dozor Realitné služby

Unikátna protišmyková úprava: - keramická dlažba - prírodný kameň - mramor

Distribútor sieťových a telekomunikačných technológií

Dodávka, montáž, servis a veľkoobchod: - klimatizácia Toshiba, Daikin - tepelné čerpadlá - čističky vzduchu - chladiace zariadenie - odvlhčovanie a vysúšanie - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Výroba, predaj, montáž, servis - vjazdové brány - garážové a priemyselné vráta - automatické pohony - závory

Výroba a predaj bytového textilu - záclony, závesy, vankúše, prikrývky, deky, prestieradlá, uteráky, obrusy, zástery, utierky, osušky, prestieranie, posteľné súpravy.

Podnájom garáží a skladovacích priestorov.

Predaj: - koberce - lina - PVC Dodávka: - podlahy korok, drevo, laminát.